PARFUME_news // GOLDFIELD & BANKS poziva nas na sanjarenje o zlatnoj Australiji

  Australija je daleka zemlja koja ima izuzetnu tradiciju raw parfemskih nota (osim rudnika zlata!), iako je svi više-manje doživljavamo kao Zemlju klokana u kojoj je pustinja velika, more oceansko, a gradova je malo, ali su prekrasni. Sydney je savršen primjer, u kojemu živi i radi talentirani francuski parfumer iz Grassea. Tamo Dimitri Weber, koji je danas svratio u TOP parfumeriju na Trgu bana Jelačića 13, kreira svoje divne mirisne kompozicije koje se referiraju na australski lifestyle, prirodu i općenito tamošnju bogatu botaniku. Upravo je po botaničkom pioniru iz Australije, Josephu Banksu, ovaj niche brend dobio ime, a Goldfield su polja koja na dalekom kontinentu sadrže pravo zlato.

  top.hr
  Dimitri Weber i njegov brend koji se vrti oko izuzetnih botaničkih esencija autentičnih za daleki kontinent. Ovaj niche brend izgrađen je oko veličanstvenih sirovina raznolike prirode i klime.


  Brend Goldfield & Banks, osim australskih, u svom laboratoriju prikuplja oko 5000 najkvalitetnijih sirovina cijelog svijeta. Tu su čiste, prirodne esencije raznovrsnih i jedinstvenih sjemenki, drveća, cvijeća, lišajeva, smola, lišća, plodova…

  Mirisi pozivaju na sanjarenje o Australiji, na čudesno mirisno putovanje blistavim australskim obalama, kroz vrelu crvenu pustinju do beskrajnih dubokih šuma – istaknuo je Dimitri Weber.

  top.hr


  U sklopu mirisnog druženja Weber predstavio je i najnoviji miris - Velvet Splendour, orijentalno začinski miris, čiji su glavni sastojci mimoza, opoponaks, kožnati akord, vetiver, tonka i mandarina.


  Svaki miris kuće Goldfield & Banks vezan je uz određeni australski lokalitet, a kompozicije se razvijaju prateći sunce na obzoru kao SVITANJE (VRH), ZENIT (SRCE) i ZALAZ SUNCA (BAZA).

  top.hr
  Goldfield & Banks mirise obožavaju Nicole Kidman i suprug Keith Urban


  Top niche parfumerijia na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u ponudi ima cijelokupnu kolekciju mirisa Goldfield &Banks - Blue Cypress, Desert Rosewood, Pacific Rock Moss, White Sandalwood, Wood Infusion, te Southern Bloom. Svi mirisi dolaze u pakiranju od 100ml i cijena im je 1.095kn, dok je cijena za Souhern Bloom zbog specifičnih sastojaka 1.245,00kn. Brand Goldfield& Banks dostupan je i putem webshopa - www.top.hr.

  top.hr
  Borut Mihalić, vlasnik Top parfumerija i Dimitri Weber, parfumer @ Goldfield & Banks

   top.hr