PARFUME_info // grčki bogovi kao inspiracija za novi AVON mirisni duo – MAXIMA I MAXIME

  - Jedinstveni sastojci iz starina i povijest bogata snažnim božicama bile su glavna inspiracija za kreiranje Avon Maxima parfema - otkriva Pascal Gaurin, poznati kreator mirisa.

  - Ovaj miris izvlači auru bogatstva i samopouzdanja kroz plemenite note smilja, Cvijeta besmrtnosti (Immortelle Flower), sastojka koji donosi obećanje vječne mladosti. Kroz Maximu, želim da svaka žena otkrije svoju jednistvenost i snagu - .

  Maxima i Maxime 1

   

  Maxima EdP je miris s plementim notama smilja, Cvijeta besmrtnosti, kao glavnog sastojka čije ulje donosi cvat vječnosti, božanstvenog, vječne mladosti. Kombinirana je s baršunastom nektarinom i vijencem arapskog jasmina.

  I kreatori Maxime za muškarce, Clement Gavarry i master parfumer Henry Freemont, stvarajući ovaj miris okrenuli su se prošlosti: - U kreiranju mirisa koristili smo znanja iz bogate povijesti u osmislili moderan miris - otkriva Clement Gavarry.

  Maxime EdT je snažan miris s notama tamjana (Olibanum), ananasom i punčem, u kombinaciji s listovima mandarine i perzijskim IronWood drvom te na kraju – kožom i cimetom.

  Mirise možete isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu.
  Maxima i Maxime mirisi u prodaji su od 26. 09. u Avonovom katalogu.
  Maxima EdP (50ml) + POKLON! Losion za tijelo i mini spray, za samo 199,90kn
  Maxime EdT (75ml) + POKLON! Balzam nakon brijanja i 2u1 gel za tuširanje i šampon, za samo 199,90kn

  Maxima i Maxime 1