PARFUME_info // Ferragamo potpisuje novi muški miris s LJUBIČICAMA

  Modna kuća Salvatore Ferragamo predstavila je novi Ferragamo muški miris koji spada u fougère citrusno-drvenastu kategoriju.

  3A4A0238 RGB 150 cr

  Autor mirisa je Antoine Maisondieu. Svježe i boisè note izmjenjuju se u skladu i naglašavaju talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade. Blistava esencija mediteranskog citrusa sa živahnim bergamotom i limunom otvara put srcu spajajući cvjetne note ljubičice i absolute lišća ljubičice, sa snagom jedinstvene Ferragamove kožne note u kompoziciji koja zaziva zanatsku baštinu S. Ferragama. Tople note mošusa i vetivera podižu senzualnu dimenziju ove olfaktorne kompozicije.

  FERRAGAMO MENSFRAGRANCE DAY02 CARD 01 013 150 RGB

   - Uzdižući bezvremenske kodove modne kuće oštrim suvremenim zaokretom, ovaj spoj zamišljen je za slobodnog mislioca koji slijedi svoj instinkt i pravila istovremeno prihvaćajući svaki novi izazov bez oklijevanja. Njegov nemirni duh vodi ga da promatra stvari iz različitih kutova, s nezaustavljivom kreativnošću i bezgraničnom znatiželjom. Kako živi u stalnom kretanju kroz dinamične veze i emocionalna iskustva, postajući svjestan tko želi biti, uvijek ostavlja trajan utjecaj kamo god krene. Ferragamo miris je krajnji izraz - sama suština - snage i osjećaja, koji odjekuje bogatim slijedom kontrastnih, ali skladnih elemenata između nježne muževnosti i nesputanog stava – objavio je brend.

  Cijene:

  edt 30ml 345,10kn
  edt 50ml 465,10kn
  edt 100ml 645,00kn