PARFUME_info // Amouage osmislio miris prohladne, napuštene ZIMSKE PLAŽE

  - Ova aromatična oda je vintage povratak očaravajućim plažama i zaboravljenim ljetima. Iza kućice na plaži i bijelih pješčanih dina, krije se vrt prepun divljih cvijetova uprkos čistom zimskom zraku – opisao je inspiraciju mirisa Beach Hut Woman kreativni director brenda Amouage, Christopher Chong. - Povezivanje kontrastnih, toplih i hladnih elemenata stvara miris koji nam daje osjećaj nostalgije - . Beach Hut Woman je najnovija edicija kolekcije Midnight Flower.

   

   BeachHutWomanHome cr


  KOMPOZICIJA
  Beach Hut Woman otvara se kontrastom svježeg bergamota i zemljanim mineralnim akordima, i kako blagi valovi rastu miris otkriva srce akorda drvenaste građe i Lislyang. Sa buđenjem zore i oblacima koji su otkrili jantarno nebo, bogata aroma pačulija i Cashmerana (parfemski sastojak koji se predstavlja u parfemskom svijetu kao miris “plave šume”) omotava pješćane dine sjećanjima na godine koje su prošle.
  Amouage’s Midnight Flower kolekcija uključuje mirise ‘Bracken’ i ‘Sunshine’ kao i ‘Hope’, ‘Love’, ‘Happy’, ‘Smile’, ‘Joy’, i ‘Sassy’ svijeće i komplementarne mirise za prostorije.
  Parfemi Amouage kod nas se mogu nabaviti u parfumeriji Lana u Zagrebu.

   BeachHutWomanHome cr