PARFUME_info // 2 nova lepršava mirisa u PUDERASTIM TONOVIMA

  Bež je elegantna, a puderasta je njezina prirodnija sestrica koja evocira čistu ženstvenost – u tom svijetu sada se nalaze i dva nova mirisa: Eau de Givenchy Rosee i Lancôme Idôle.

  givenchy rosee


  Eau de Givenchy Rosee potpisuje LVMH mirisni kreator François Demachy.

  Kompozicija se otvara isprepletenom notom mandarine i čajem osmanthusa, a onda i marelicom i cvijećem. U srcu je suptilni ružičasti jasmin pomiješan sa zelenom svježinom vodenog zumbula, što je u suprotnosti s mekoćom pačulija i bijelog mošusa u bazi.

  Boca zadržava cilindrični oblik mirisa Eau de Givenchy lansiran 2018. godine, s elegantnim izgledom linija i rafiniranih silueta sve do najsitnijih detalja - kao što je okrugla naljepnica sa srebrnim logotipom. Minimalistička elegancija istaknuta s dvije meke nijanse: čista bijela i nježna ružičasta.
  Cijena: 598 kn.

   givenchy rosee

  Lancôme predstavlja svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda Zendayu Coleman.

  Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, tu su i note bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije.

  Idôle bočicu, najtanju na svijetu – od samo 15 mm, osmislio je arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi.

  Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – kojima će biti popraćen na odabranim prodajnim mjestima. U parfumerijama od 22.8.2019.


  zendaya