OUT OF SPACE // kako izgleda vjenčanica s drugog planeta @ BOUDOIR

  Izgleda svemirski dobro i na dekolteu joj piše YES, I DO. Pa ako se svemirci i naši ne mogu razumjeti, Morana i Martina iz BOUDOIRA kreirale su vjenčanicu koja sve objašnjava. A Mladen Šarić, majstor od kreativnosti iza objektiva, opet je rekreirao njihov začudan svijet. Jedan vinograd poslužio je kao imaginarna lokacija na koju su sletjele svemirske dame u vjenčanicama. Možda su su potrazi za muževima? Njihova je odora neobična, eterična, posveta sitnim detaljima i minucioznoj izradi... kako to već tradicionalno potpisuje Boudoir. Dašak futurizma donose plastične zavjese koje vijore oko njihovih glava, a tu je i jedna bubble kreacija, cura djeluje kao da ima kacigu od balončića sapunice. Simpatično humorističan, inovativan pristup odličan je moment za predstavljanje – bridal kolekcije.

   

   Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01


  Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati – autorice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.


  Make-up je potpisao Saša Joković, kosu potpisuje Milena Maršić za Glamour, styling je osmislila Ivana Pavić, a modeli su Katja i Gloria (Colors Model Scouting).

  Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01Boudoir OutOfSpace017 Lowres 01