ORMONDE JAYNE parfums // nova kolekcija gurmanskih mirisa vodi nas na PUT SVILE

  Miris je putovanje, a ovoga puta, Linda Pilkington, vlasnica slavnog britanskog niche brenda Ormonde Jayne, poziva nas na Put Svile. – Tim putem u Evropu su stigle predivne začinske i cvjetne esencije, stoga je ovo posveta upravo tim čudesnim, vječnim lokacijama. Ovoga puta mirisi su dosta gurmanski, veseli, iskričavi, simboliziraju veselje i pozitivu - istaknula je Linda. A tako i izgledaju, poput sunčeve zrake.

  linda i Andrew Dalgleish

  Imena mirisa, kao što su Damask, Lavant, Byzance i Tanger inspirirana su lokacijama s Puta Svile. – Nove sam formule zamislila kao odu tim epskim putovanjima, zahvaljujući kojima je u Evropu stizalo apsolutno sve, od začina i cvijeća pa do znanja, osnova matematike, medicine, astrologije... Svaki parfem u kolekciji ima gurmanske i cvjetne note koje rastu u tim predjelima, a karakter parfema je vrlo elegantan i svijetli – objasnila je Linda, koja je na par dana došla u Zagreb kako bi u Parfumeriji Lana u Ilici 25 predstavila novu kolekciju Put Svile iliti La Route de Soie. 

  linda i Andrew Dalgleish
  Linda i Svjetlana Žaknić, vlasnica Parfumerija Lana

   

  Linda je uvjerena kako mirisi imaju snagu promijeniti naše raspoloženje te nas uvesti u neki novi svijet, ili vratiti u dane kad smo bili sretni. Sjećamo se koji smo miris nosili u važnim trenucima, oni nas vežu za prošlost i provlače se kroz naša sjećanja, kao da ih definiraju i uokviruju. Zato pazite kako birate miris, jer on ima moć, pronađite parfem koji će vas potaknuti, razveseliti i učiniti pozitivnima, sugerira iskusna parfumerka.

   ormonde jayne cr

  Lavant je bočica sreće, sretan miris koji izaziva veselje. Za pozitivu tu su note božura, ljiljan, narančin cvijet i jasmin. 

  Byzance je moderan, čaroban miris, most između Istoka i Zapada. Kožna nota susreće gurmanske. Rezultat je baršunasti, orijentalan miris.

  Damask je ruža zaokružena voćem. U formuli su i note kruške, limuna, jantara i mošusa. 

  Tanger je sunčani miris, kombinacija nerolija, ylang ylanga, bergamota i vanilije s Madagaskara.

  Mirisi su dostupni u Parfumeriji Lana.

  linda i Andrew Dalgleish

  Linda i Veleposlanik Velike Britanije Andrew Dalgleish

  linda i Andrew Dalgleish

  linda i Andrew Dalgleish

  linda i Andrew Dalgleish