OPI lakovi i fina klopa / ima neka tajna veza

  Njezino ime možda vam i nije poznato, ali njezine ideje možda upravo danas imate na noktima - zovu je First Lady of Nails, ona je Suzi Weiss-Fischmann i kreativna je diretkorica OPI lakova. Gostovala je jučer u Zagrebu na predstavljanju nove kolekcije na Zagreb Eye vidikovcu, ovoga puta posvećene New Orleansu: - uvijek je tu neka referenca na lokaciju, grad, mjesto... nakon što osmislim nijanse, nas šest se sjednemo i izmišljamo imena. Pošto volimo jesti, obavezno se okupimo oko hrane tipične za tu lokaciju i ubrzo krene isprobavanje, uživanje u okusima i mirisima. To je doslovno neodoljiva inspiracija i svi vele da im je to najljepši dio posla! - otkriva kreativna direktorica jednog od najpopularnijih kozmetičkih brendova na svijetu.

   OPI MACARONSI
  Ima jedna posebna veza između hrane i OPI lakova... uživanje u okusima i mirisima prva je stepenica do funny imena nijansi!


  No, danas na tržištu postoji niz lakova koji nose simpa imena - kako je moguće zadržati originalnost i inovativnost?: - proučimo lokaciju i koristimo brojne lokalne izraze, igramo se riječima i tako nastaju hit imena koja onda putuju svijetom. Naravno, nemoguće je zaštititi svako ime. Primijetili smo da se drugi ponekad inspiriraju nama i iskoriste ideju, ali ne i čitav izraz. Ipak, prisutni smo u čitavom svijetu i prepoznatljivi, osim po kvaliteti i gustoći pigmenta, i po tim komičnim i inovativnim imenima, to je dio DNK našeg brenda. Od 1989. godine kreirala sam sve kolekcije i definirala oko 1500 nijansi… - dodaje Suzi Weiss-Fischmann. Dobro, koja joj je omiljena? - Volim sve tonove, oni su mi poput djece! - otkrila je simpatična Suzi koja je, odjevena u klasičnu suknju i smeđu dolčevitu, na događanje nosila i nokte u dvije varijante - tamno crvene i plavičasto točkaste.

   

   OPI Suzi Weiss-Fischmann

  Nova OPI sezonska kolekcija inspirirana je New Orleansom, njegovim bojama, okusima, mirisima, glazbi, atmosferi, životopisnom pejzažu, ljupkoj arhitekturi i raznolikoj prirodi. Prepoznatljiva gusta tekstura, izuzetno pigmentirana, sada dolazi u 12 novih nijansi: tu su neodoljiva ljubičasta, boja borovnice, duboka crvena, nježan ton breskve, svijetlo narančasta...

   OPI NEW ORLEANS1OPI NEW ORLEANS2
  Foto lakova: thedailydetails

   

  OPI MARIJANA BATINIC

  Predstavljanje je vodila Marijana Batinić

  OPI ANA RADISIC

  Ana Radišić - nekad crno, nekad u bojama!

  OPI MARIJANA MIKULIC

  Marijana Mikulić - zelena kao favorit