NICHE PARFUME NEWS // TOP 4 službeno otvoren - sada Tomićeva i Kaptol broje gotovo 80 niche parfemskih i skincare brendova

  - Ideja poslovnog prostora u kaptolskoj kuriji iz 1627. osobno mi je bila na početku potpuno nestvarna. No, sama me lokacija vrlo brzo osvojila. Rijetko kada lokacija u centru grada, daje veliku privatnost, kao ova. Ispred nas vreva koja pokreće Dolac, a iza naših vrata spokoj i mir koji fokusira klijenticu/klijenta na naše proizvode. Moja želja bila je da se 'genus loci' očuva što je više moguće uz suvremeno unutrašnje uređenje prostora, koje ima naklon prema prošlosti i dugoj povijesti te kurije. Također želio sam da prostor bude donekle asketski suzdržan, prostor u kojem će jedinstveni proizvodi sami pričati priču, ako je želite 'čuti' – izjavio je vlasnik Borut Mihalić, na službenom otvorenju 4. TOP Parfumerije, iako taj prostor na Kaptolu 4 već neko vrijeme radi.

  DSC 7301

  Novi prostor donosi i neke nove ideje i planove, kao i brendove, stoga ponuda u Tomićevoj i na Kaptolu nije ista.

  DSC 7298

  Naime, plan je da svaki prostor bude jedinstven za sebe te da svaki ima svoju priču, iako su u ponudi sve brendovi s karakterom. Dakle, ponuda je udvostručena, pa tako danas TOP parfumerije imaju oko 80 brendova.

  DSC 7233

  U prostoru se ističe i detalj dizajnerice Nataše Mihaljčišin, koji odvaja stražnji prostor, radi se, naravno o - pletenini. Zlatni element krasi i 'oltar', odnosno centralni stol koji se vidi odmah s ulaza.

  DSC 7159

  Moderan prostor u znaku je zemljanih tonova, a sve skupa suptilan je okvir za kreativnost parfemskih delicija koje Borut nudi.

  DSC 7172

  Uređenje TOP parfumerije na Kaptolu potpisuje zagrebački arhitektonski studio BIRO, a osnovna ideja je svojevrsni 'kabinet čuda', enigmatički ambijent koji je ujedno okosnica istraživanja bogate riznice niche brendova.

  DSC 7255

  DSC 7248

  DSC 7267