NICHE PARFUME NEWS // Maison Francis Kurkdjian otkriva OUD SATIN MOOD kolekciju za njegu kože i miris doma

  Inspiriran drvetom ouda iz Laosa, jednim od najdragocjenijih sastojaka u svijetu parfema, Francis Kurkdjian kreirao je OUD satin mood 2016. godine – parfemsku vodu čiji obavijajući, svjetlucavi karakter podsjeća na saten. Ova zavodljiva, tajanstvena kreacija prenosi oudov intenzitet i senzualnost u mirisnoj ravnoteži.

  MFK OUD satin mood Key visual

  Ovogodišnja OUD SATIN MOOD satenska kolekcija ove je godine obogaćena novim mirisnim ritualima za njegu kože, ali i mirisni doživljaj interijera.

  Osim toga, po prvi put, OUD satin mood bočica parfemske vode od 200 ml ima dekor inspiriran mashrabiyama. Delikatno ručno urezan u pariškoj zanatskoj radionici, za ovaj predmet d’art, proizveden u ograničenom izdanju od samo 350 komada - potrebno je osam sati vještine i umijeća.

  MFK OUD satin mood Mood visual 1

  Extrait de parfum verzija OUD ove divne mirisne, satenske kreacije, pojačava senzualnost mirisa i gurmanski karakter. Drveni, kožni akcenti ouda iz Laosa, koje je osobno odabrao Francis Kurkdjian, mješavina je s obiljem ruža i začina za stvaranje dojma osjećaja satena. Predstavljen u roll-on bočici, ovaj dragocjeni eliksir nanosi se na unutarnju stranu zapešća i laktova, potiljak ili dekolte. Na neodoljiv način otkriva jantarne, drvene i cvjetne note u dodiru s kožom.

  MFK OUD satin mood scented candle Mood visual

  Svijeća oslobađa miris koji spaja dubinu drva ouda sa senzualnošću ruže i ljubičice, uz izdašni akord jantara i vanilije. Ova mirisna svijeća (biljni vosak francuskog porijekla) dolazi u ručno izrađenom porculanu iz Limogesa.

   MFK OUD satin mood Mood visual 3

  MFK OUD satin mood Mood visual 4