NEZABORAVNO ISKUSTVO // NEPTUNIA ima jedinstveni taste - autentično bilje i citrusni štih

  "Što je to dovoljno za sreću?", pitanje je koje ste si sigurno postavili barem jednom. Život nas nekako uvijek uvjeri da je sreća ispunjenost neovisna od materijalnih stvari pa makar se radilo i o nezamislivom luksuzu. Iako bez materijalnog ne možemo živjeti, mnogi će se složiti da je na kraju dana najvažnije proživjeti nešto, nešto uzbudljivo, nešto novo. Nije li to glavni sastojak i tajni začin sreće? Budimo realni, bez tog experienca je jednostavno – dosadno! - poručuje Hendrick's.

  Hendricks 1005

  Da se sreća krije u kreiranju novih iskustava koja su vrijedna prepričavanja i dijeljenja s drugima, svojevremeno je izjavio i Steve Jobs. Vođen tom idejom, Hendrick's je još jednom uzbudljivu notu života pretočio u svoj jedinstveni taste. Ovog puta, posebni experience "uhvaćen" je u zagrljaju nove Neptunie.

  Naziv Neptunia najbolje karakterizira poseban taste, odražavajući sve čari mora, od morskog zraka i svježine valova, preko autentičnog bilja sa škotskih obala do završnog štiha citrusa.

  Naginjući ka Mediteranu, Neptunia je predstavljena točno tamo gdje je trebalo – u okrilju ljepote našeg najpoznatijeg jadranskog bisera - Dubrovnika. Hendrick's je barem na nekoliko sati uspio začiniti opuštenu atmosferu te je pretvoriti u poseban doživljaj na krilima zavodljive Hendrick's Neptunie, a okusni experience se savršeno uklopio u morsko ozračje Dubrovnika.

  Hendricks 1008

  „Most Unusual Balloon“ je gostima pružio nezaboravni doživljaj, čime je zaokružio ovu priču.

  Hendricks 1051

  Travel par Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević bili su počasni gosti eventa te su u svom stilu, puni duha i uzbuđenja, uletjeli u balon na vrući zrak i podignuli se iznad Dubrovnika. Iako prepuni različitih iskustava, priznali su da im je to prvi let balonom.

  Hendricks 1034

  Tako je Hendrick’s u svom prepoznatljivom stilu nastojao izbaciti 'tradicije' kroz prozor, stvarajući i njegujući neočekivani ritual i spektakl za uživanje u ljetu na doista neobičan način.

  PHOTO CREDITS: SUN GARDENS DUBROVNIK

  Hendricks 1007

  Hendricks 1055

  PR TEMA