NEŠTO TAMNO // stilističko pojačanje u 5 nastavaka!

  Crni (ili tamno-plavi!) outfit jedan je od onih koji spašavaju dan, ma kakav god on bio. Jednostavne forme predlažu naše dizajnerice Ivana Zozoli Vargović i Martina Herak, koje su danas objavile svoje nove radove – radi se o kaputima i gornjim komadima. Torbe su još jedan tamni užitak – Liu Jo ima odlične novitete, jer ako je crna previše monotona, tu su energični cvjetni motivi i zvijezde-zakovice.

  Liu JO 1020 kn 2
  Lio Jo - crna je postala dinamična i hot!

   

  Liu JO 1020 kn 2

  Ivana Zozoli Vargović donosi lookbook za Sofisticated Collection. Fotke potpisuje Doris Fatur, zaštitno lice je glumica Tesa Litvan. Make-up i kosu radila je Ivana Pralija.

  Liu JO 1020 kn 2

  Martina Herak – kolekcija "L'arte della Tristezza" (umjetnost tuge, tugovanja): - Često modni dizajneri pronalaze inspiraciju u arhitekturi, književnosti, dizajnu općenito, a zapravo nas pri stvaranju tih kolekcija vode određene emocije. Tako sam ja tugu kao jednu od sveprisutnih emocija iskoristila za stvaranje nove kolekcije. Naime, za mene tuga nije nužno "ružna" emocija, ona je pokretač za promjene, za rad na sebi. Tuga nije stalna, kao što to nije ni sreća. Ali ni ne bismo znali što je to sreća kad ne bismo poznavali tugu. Zato je cijela kolekcija monokromatska, točnije, crna, jer je upravo ta ne-boja asocijacija na spomenutu emociju - .

   Liu JO 1020 kn 2

  Liu Jo

  Liu JO 1020 kn 2
  Lio Jo