NEŠTO SJAJNO // od glitter odijela do lančića sa srcima

  Stigle su novosti naših dizajnera – brend DeLight predlaže glitter odijelo koje neodoljivo podsjeća na lude sedamdesete i groznice subotnjih večeri... Nadalje, tu su malo diskretniji detalji Ive Viljevac, srčeka i kružići prijedlog su na delikatnim lančićima te mega komadi s potpisom Grubić Dizajn. Koju god dozu sjaja izabrali, divno će izgledati na obiteljskoj večeri ili after-partiju!

  10

  Zlatni lančić i ženstveni motivi nalaze se na novoj adresi - Iva Viljevac otvorila je novi butik s nakitom u centru metropole. Sve je u znaku zlatne, neodoljivog sjaja koji ovih dolazi do izražaja!

  10

  Sanja Vejnović i kćerka Marta Eva stale su za kampanju brenda DeLight pred objektiv Matee Smolčić Senčar. Odijelo je spremno za izlazak, kreće se u smjeru podija i oduševljava dozom visokog sjaja. Šljokice su fantastične – a odijelo posuto zvijezdama autentični je glamur! Make-up i ovaj put potpisuje Ines Krajinović, a za frizure je bio zadužen Ivan Pervan za PervanHair.

  5R7A9137g

  Povodom širenja poslovanja na američko tržište poznati hrvatski brend nakita Grubić Dizajn snimio je novu reklamnu kampanju Sand trail u Dubaiu. Njihov mega nakit poznat je po tribal karakteru i snažnim tonovima.