MY WAY PARFUM s irisom i tuberozom // Giorgio Armani beauty

  Ove godine Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM, čime otvara novo poglavlje priče mirisa MY WAY. „I am what I live” u središtu je filozofije mirisa My Way. On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha.

  „Smatram da iskustva koja nas obogaćuju i omogućuju stvarni napredak nastaju međusobnim prožimanjem kultura”, Giorgio Armani

  Američka glumica i producentica Sydney Sweeney novo je lice linije MY WAY.

  My Way 2

  Puderasti miris cvjetnih i drvenastih nota odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadrži fine sastojke, od kojih su neki iz održivog uzgoja i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije.

  Nova bočica mirisa može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine. Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje poput tinte do blistave ružičaste boje.

  My Way 1

  MY WAY PARFUM, kao i svi mirisi iz linije MY WAY, ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.