Missundaztood: proljetni parfemi

  Poznata beauty blogerica Maja Topić a.k.a. Missundaztood koja se osim kozmetikom bavi i mirisima predlaže za ItGirls idealne proljetne favorite! Zvijezde sezone su, prema iskusnoj poznavateljici parfemskih trendova, nježne formule s cvjetnim karakterom, no tu je i nekoliko snažnijih predstavnika novih mirisnih trendova… - S obzirom da mirise nosim ovisno o godišnjem dobu, otkrit ću vam odabranu mirisnu kolekciju koju namjeravam nositi ovog proljeća i ljeta, te ujedno sugerirati nekoliko tips & tricks... - otkriva Maja Topić.

  chance

  Chanel Chance eau Tendre - lagan i cvjetni, savršen izbor za svakodnevno nošenje i pri visokim temperaturama.

  poudre

  Chanel No19 Poudre - suprotnost prethodnom Chanelu. Svjež, zelen, pomalo hladan i puderast. Rekla bih i pomalo ozbiljan, pa je kao takav pogodan i za nošenje na posao. Moj favorit kad se želim odmaknuti od uobičajenih slatkih i cvijetnih mirisa.

   burberry
  Burberry Brit Rhythm - sličan koncept mirisa kao i kod prethodnog Chanela s tim da je Burberry više svjež i slatkast. Odličan izbor i za dnevne, a i za noćne ljetne izlaske ukoliko preferirate svježe i pomalo drugačije mirise.

  kenzo fl

  Kenzo Flower in the air - savršen dnevni proljetni miris. Umjereno cvjetni, pomalo opor, diskretan i romantičan.

  lanvin
   
  Lanvin Couture - sama boja bočice ga već odaje, slatko bobičasto voće položeno je na drvenu bazu. Istodobno sladak i zavodljiv. Jako dobar izbor za večernje izlaske ukoliko volite umjereno slatke i senzualne mirise.

  cacharel

  Cacharel Catch me - pravi kameleon kojeg sam najčešće nosila prošlo ljeto. Za ovaj miris mogu reći da je savršen balans naranče i jasmina na mojoj koži. Ono što nisam mogla dobiti s Alienom u EDP koncentraciji pružio mi je Catch Me.

  ungaro

  Ungaro For Her - pravi proljetno/ljetni miris namijenjen mlađoj populaciji. Razigran, svjež i pomalo opor. Idealan izbor za dnevne izlaske.

  lancome

  Lancôme La vie est belle l'eau de parfum legere - obzirom da pri visokim emperaturama teški mirisi ponekad ne mirišu lijepo na koži, legere verzija divnog La vie est belle je savršen izbor, ukoliko volite jake i intenzivne mirise. Pošto se original ne razvija lijepo na visokim temperaturama, barem ne meni, legere verzija je idealna, očito mnogo bolje podnosi vrućine. Idealan kao odabir za noćne izlaske jer je trajan, sladak i svakako primjetan.

  bomb

  Viktor & Rolf Flowerbomb - uz La vie est belle l'eau de parfum legere moj drugi izbor kojeg najčešće nosim zadnjih dana. S obzirom da je pačuli jedan od mojih najdražih mirisnih sastojaka, on u Flowerbombu dominira, te je kombiniran intenzitetom jasmina, orhideje i ruže koji čine pravu eksploziju mirisa.