Mirisi JESENI / interijer u znaku Zagreba

  Notes of Zagreb predstavio je novu, jesensku mirisnu priču: tu su Madonna of the Stone Gate i The Golden Bull te dvije svijeće, Upper Town i Porta di Pietra.

   Notes of Zagreb difuzori jesen web


  Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre. Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull s notama kakaa, vanilije i drvenih nota. Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima.
  Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

  U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi Notes of Zagreb ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest.

   

   Madonna of the Stone Gate webNotes of Zagreb jesen webPorta di Pietra with box