Men's Week / sa sportskih terena

  Zvijezda nogometnog kluba FC Barcelona te kapetan brazilske reprezentacije Neymar Jr postao je Replay ambasador, djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska uručila su službene lopte sucima na EuroBasketu u Zagrebu, dok Reebok donosi nove Pump modele za razne sportske aktivnosti.

  neymar jr orizontal cr

  - Replay stil prati i moj osobni stil, i prije ovog partnerstva nosio sam Replay pa sam bez razmišljanja prihvatio ponuđenu ulogu brend ambasadora - rekao je o suradnji Neymar Jr. Partnerstvo kompanije Fashion Box (koji vodi Replay brandove) i brazilskog prvaka sklopljeno je na tri godine, a prva od kampanja s nogometnim superstarom u glavnoj ulozi  bit će predstavljena krajem godine. Neymar Jr će tijekom ove suradnje dodatno doprinijeti razvoju i jačanju branda kroz specijalnu zajedničku kolekciju jednostavno nazvanu ‘NJR’, koja nastaje kao rezultat sinergije Neymarove kreativne energije i ideja te dugogodišnjeg iskustva modnog diva Fashion Box.

  Beko Djeca SOS Djecjeg sela Lekenik 2

  Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik tijekom natjecanja postala su počasni gosti na košarkaškim utakmicama, a nekolicina njih dobila su priliku da s ostalom djecom iz Hrvatske uruče službenu loptu na samom početku utakmica skupine C.

  Beko, kao društveno odgovorna kompanija, ovom velikom sportskom događaju pridodaje i jednu humanitarnu notu. Započevši suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska, koje brine za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, Beko je pridonio opremanju SOS Zajednice mladih u Velikoj Gorici. Beko je ujedno glavni sponzor EuroBasketa 2015. Osim u Njemačkoj, Francuskoj i Latviji, najvažnije košarkaško natjecanje među nacionalnim reprezentacijama u Europi održava se u periodu od 5. do 10. rujna i u zagrebačkoj Areni, budući je Hrvatska domaćin C skupine.

   

  reebok pump


  Modeli iz Reebok Pump linija (nano pump, cardio pump, z pump fusion) unose revoluciju u sve sfere vježbanja – kako bi postigli savršenu udobnost, sve što je potrebno jest podesiti volumen tenisica kako bi savršeno pristajale svakom stopalu. Kada pritisnete jastučić na ZPUMPicama, on se puni zrakom te tako ispuni prostor između tenisice i stopala.

   

  V63089