Men’s Week / povratak u stvarnost

  Sakoe, majice i klasične hlače, kao i pripadajuće modne dodatke donosi H&M i insinuira povratak u ured i grad, sličnu priču ima Aldo sa čije se kampanje smješka DJ Will Power, dok Logitech donosi novi MX Anywhere 2 miš, pravog miljenika gamera i uredskih šljakera... Reserved donosi jesen, no ostaje na brodu – njegove tamno plave jakne i sakoi inspirirani morskim vukovima idealne su i za urbane kombinacije.

  ALDO Fall Winter 2015 Campaign Will Power
  Aldo je poznat po zabavnim kampanjama – ovoga puta DJ Will Power glumi finog dečka koji voli putovanja. Uostalom, Will stvarno stalno putuje, njegov mu je posao priuštio pozivnice za najatraktivnije destinacije na svijetu...

  HM-Fall-2015-Mens-Work-Style-Eddie-Klint-002

  H&M i Eddie Klint glavni su akteri priče o jednostavnim kombinacijama koje se baziraju na klasičnim komadima. Basic krojevi u jesenskoj ponudi donose super sakoe, T-shirt, karirane košulje i modne dodatke.

  HM-Fall-2015-Mens-Work-Style-Eddie-Klint-003

  - Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš je naša mobilna verzija nagrađivanog MX Master bežičnog miša te pruža najbolju kombinaciju  povezivanja, veličine i udobnosti - rekla je Charlotte Johs, potpredsjednica odjela za računalnu periferiju u Logitechu. - Dizajniran je za rad gdje god to poželite i daleko je najsvestraniji prijenosni miš koji danas postoji - .

  Logitech MX Anywhere 2 21

  Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš se može povezati na Windows ili Mac računala pomoću Pico Unifying prijamnika ili pak zahvaljujući Bluetooth Smart tehnologiji. Također, možete ga povezati sa do tri uređaja istodobno, a uz pomoć Logitech Easy-Switch tipke lako ćete se prebacivati između uređaja čime se omogućuje da slobodno raditi na svom desktopu, laptopu ili tabletu, bilo kod kuće ili na putu.

  Logitech MX Anywhere 2 30

   Kotačić je opremljen za hiper-brzo pomicanje tako da možete jednostavno listati kroz dokumente ili web-stranice, a zatim se možete prebacite na click to click način rada za precizniju navigaciju.

  Reserved predstavio Unexplored depth liniju mornarskog stila u urbanoj verziji 12 cr
  Reserved predstavlja jednu od tri muške linije - Unexplored depth pravog mornarskog stila u urbanoj verziji. Ključni odjevni predmeti su vodootporne jakne, košulje, ležerne pletene veste, beanie, dolčevite...

  Reserved predstavio Unexplored depth liniju mornarskog stila u urbanoj verziji 1 cr