Men's Week / neki novi gospon kavalir

  Tko su moderni gosponi-kavaliri? Kod nas ih je pronašao Chivas: ova titula koja podrazumijeva kvalitete kao što su prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost pripala je trojici. Oni su glavom i bradom (doslovno!) odvjetnik i pjevač grupe Pavel Aljoša Šerić, savjetnik za javnu diplomaciju Danskog veleposlanstva Tomislav Gugo i kreativni direktor i vlasnik marketinške agencije Kofein Tomislav Krajačić. A kad gospon, inače uglavnom odjeven u vrhunsko odijelo po mjeri, sa svilenom maramicom u džepu slim sakoa, poželi casual dan, onda ziher bira slip-on tenisice. Na primjer – neke s efektnom žutom ili u army stilu s naglaskom na plavu…

   Chivaliri cr

  - Ne volim kada je nešto osrednje, a čini mi se kako su vrijednosti pravih kavalira danas postale osrednje – svjesni smo ih samo ponekad, koriste se samo kada se potrebno istaknuti u društvu. Svi zaboravljaju kako je u biti riječ o stilu života. Ako radiš ono što voliš, onda to i živiš, a ako si svjestan vrijednosti kavalira onda si svjestan da kavalir svojim djelovanjem pridonosi sredini u kojoj živi - ističe Aljoša Šerić, odvjetnik i pjevač grupe Pavel.   

   Tomislav Gugo

  Važno je zvati se Tomislav - gospon Gugo (gore) i gospon Krajačić

  Tomislav Krajačić

  - Posebne vrijednosti, bez obzira na vrijeme i modu, muškarca čine gospodinom. No došlo je do promjena i neke je manire potrebno usvojiti, a neke ćemo ipak redefinirati. Zato smo odlučili na zanimljiv način prezentirati vrijednosti Chivalira i pripremiti priručnik za gospodu - najavio je Tomislav Krajačić, kreativni direktor i vlasnik marketinške agencije Kofein.

   

   Replay M 57000 kn 12 cr

  Ove bi slip-on tenisice zasigurno nosio i gospon Fulir na odmor u zagorskim bregima. Potpisuje ih Replay.

  Replay M 65000 kn cr