Men's LIFE / Medvjedi na makeoveru

  I sportaši se moraju sređivati – zagrebački su Medvjedi iz KHL Medveščak bili na makeoveru u Bipi, na predstavljanju suradnje brendova, a uredio ih je poznati frizer Marko Stanzl. Na jučerašnjem beauty treningu, na kojem je glavna aktivnost bila uređivanje brade i brkova popularnih Medvjeda, publika je dobila uvid u retro trendove koji se uklapaju u trend Movembera.
  Tijekom nadolazećeg mjeseca studenog, poznatog i pod nazivom Movember u znak borbe protiv raka prostate, Medvjedi i poznata drogerija udružili su snage i zajedničkom suradnjom nastojat će potaknuti kupce i vjerne posjetitelje i navijače Medvjeda na podizanje i jačanje svijesti o muškom zdravlju.

  IMG 6790


  Tijekom studenog 2016. u svim BIPA drogerijama u Hrvatskoj naglasak će biti na humanitarnoj prodaji muških i ženskih majica s obilježjem KHL Medveščak, a dio prihoda od njihove prodaje bit će namijenjen Hrvatskoj ligi protiv raka prostate.
  Također, svaki kupac koji tijekom studenog 2016. ostvari u BIPI kupnju iznad 100,00 kn bit će nagrađen posebnom poklon kutijom u kojoj će se uz atraktivne beauty proizvode nalaziti i 2 gratis ulaznice za nadolazeće utakmice Medveščaka.

   

  IMG 6887IMG 6514IMG 6550IMG 6930IMG 6964