MD Kultura MARINA DESIGN // AGE OF AQUARIUS kao posveta slobodi, emocijama i međusobne empatije

  - Ulaskom u eru vodenjaka svjedočimo jednom kraju, ali i novom početku, rađanju novog života u kojem će osnovna vrijednost biti sam čovjek. Početak u svojoj osnovi uvijek počinje rađanjem, stvaranjem novog života. Jedinom konstantom koja nas kao vrstu čini održivom. Spona između majke i djeteta kao ciklusni proces koji se generacijski izmjenjuje. Spoznaja i svjesnost uzajamnog odnosa kroz čistu emociju darovanja života i međusobne empatije vodi ka neraskidivom odnosu i neoborivoj snazi, jačoj od bilo kakve materije. Kao univerzalni prosperitet – javlja Marina Design.

  MD 20

  Dizajnerica Marina Šimić Obradović donosi novu kolekciju fludnih kreacija, cure djeluju poput hipijevki novog doba. Sloboda pokreta i lakoća tekstila ističe se na haljinama na omatanje, hlačama i super mekanim majicama.

  MD 16

  Od motiva ističu se jednostavne pruge i floralna apstrakcija, a kreacije se doimaju poput udobne dnevne uniforme za casual trenutke. Za bad hair day tu su cool marame koje se stilski slažu s haljinama.

  MD 19 cr

  - Kolekcija je rađena za sezonu ljeto 2021 god. Izrađena je od ugodnih, prirodnih materijala (lan i pamuk), u svijetlim bojama od kojih dominiraju bijela i bež. Modeli su prilagođeni ljetu i samoj ideji cijele priče – izjavila je autorica.

  MD 04

  …“kada je mjesec u sedmoj kući i jupiter se poravna sa marsom, mir će voditi planete i ljubav će upravljati zvijezdama…ovo je svitanje doba vodenjaka…harmonije i razumijevanja…“ (Hair)

  MD 12 cr

  FOTOGRAFIJA: Dario Odak
  MAKE UP: Marijana jukić
  MODEL: Petra Jakić, Ivana Obradović i Barbara Beroš

  MD 18

  MD 08

  MD 14