McGregor i GAASTRA / ljeto 2014.

  Kuća McGregor u kolekcijama kombinira sportski američki štih s europskim utjecajem, dok je GAASTRA funkcionalan i nautički brend koji odražava silnu strast prema jedrenju i moru.

   

  Gaastra Sport2

  GAASTRA kolekcija proljeće/ ljeto 2014. kombinira modu, kvalitetu i funkcionalnost. Jakne su izrađene od troslojnih materijala koji su vodootporni, te otporni na vjetar, dok koža istovremeno diše. Traperice su zaštićene na način da odbijaju kapljice vode što ih čini idealnim odjevnim predmetom za palubu broda. U ponudi je također i široki izbor cipela.

  Iz GAASTRA kolekcije proljeće/ljeto 2014. posebno se ističu tri kolekcije:
  - Sport kolekcija - inspiraciju pri odabiru boja pronašla je u suncu i plavom moru. Kolekciju karakterizira sportsko – ležerna elegancija inspirirana Gaastrinim bogatim nautičkim naslijeđem.
  - Breton - kolekcija koju označava elegancija s iznenađujuće suptilnom notom modernog dizajna. Ova kolekcija vječne klasike nazvana je po nautičkim Breton prugama, koje su povijesno gledano, najčešće aplicirani detalj na tekstilu. Bez obzira na to, Gaastra nudi ipak više od samo prugaste odjeće, pa je Breton kolekcija spoj prirodnih materijala, boja, aplikacija i detalja.
  -Blue kolekcija - linija trapera koja je lansirana krajem 2012. godine. Inspirirana je jednim fascinantnim i skoro zaboravljenim podatkom iz nautičke povijesti. Naime, prve traperice kreirali su jedriličari iz Genove, a naziv jeans dolazi iz francuskog naziva za taj grad (Genes).

   

  BRETONGaastra SportGaastra Sport1

  McGregor i Gaastra brendovi dio su McGregor Fashion grupe, osnovane 1993. godine.