Marmelo / Nu shu torbice

  - Inspiraciju za novu kolekciju pronašla sam u njegovanju i tradiciji ženskih odnosa i prijateljstava - otkriva dizajnerica Dunja Sučić @ Marmelo - zatim u komunikaciji putem umjetnosti, ali i tim malim torbicama ili neserima koji čuvaju sve naše najintimnije tajne. To je naša tajna zona koja stvara jedinstveni jezik sa svim ostalim pripadnicama ljepšeg spola - .

   

  Nu shu- web 5

   

  Kako bi razvila inspiraciju, Dunja se ovaj put modnim vremeplovom uputila u drevnu Kinu gdje su nekoć žene, koje su bile sasvim potlačene i podređene, stvorile svoj tajni jezik i pismo, kojim su poruke i mudrosti, kao i svoje nade i snove, oslikavale ili vezle na svakodnevnim predmetima poput lepeza ili maramica, te ih stoljećima prenosile s generacije na generaciju…

  Budući da je nit vodilja koja kreira priču Nu Shu predaja životnog znanja i zrnaca mudrosti među ženama različitih generacija, minimalističke i skladne, Nu shu torbice za torbu prvo su se udomile u rukama dviju manekenki, Zvončice Vučković i Sare Šimić, koje su obje u modne vode uplovile sa 16 godina - prva prije četiri desetljeća, a druga tek nedavno. Sada su ove lijepe torbice spremne otputovati u svijet i pričuvati možda i vaše tajne...

   

  Nu shu- web 2

   

  - Slijedeći tragove Nu Shua, torbice su napravljene od crne gume što dočarava tajnu, s prošivenom stiliziranom crvenom granom, odnosno šljive koja se često koristila u kineskim pejzažima, te kožnom bež ili bijelom lepezom sa bočne strane, kao simbolom papira odnosno lepeze po kojoj su pisale - otkriva dizajnerica Dunja Sučić.

  Sve informacije i narudžbe možete dobiti na službenoj Marmelo Facebook stranici i u butiku Blue line u zagrebačkoj Radićevoj ulici na broju 5.

   

    Nu shu- web 1

   Foto: Petra Mrša
  Make-up: Petra Pazienti Kuhar
  Modeli: Zvončica Vučković & Sara Šimić
  Kreativni Marmelo tim zahvaljuje se Vita fitness centru na ustupanju prostora na snimanje ove kampanje.

  Nu shu- web 3

  Nu shu- web 4

  Nu shu- web 7