MAKS slavi 45 godina uspješnog rada

  Poznati zagrebački brend MAKS, u kojemu se odijeva niz generacija, sljedeći mjesec ima veliku obljetnicu koja broji čak 45 godina uspješnog rada. Povodom toga Saša Maksimiljanović predstavlja slavljeničku kolekciju namijenjenu dugogodišnjim klijenticama i mnogobrojnim ljubiteljima njenog dizajna.

  maks4

  Stariji Zagrepčani sjećaju se MAKSA kao jednog od prvih dizajnerskih dućana: obiteljsku tradiciju prije 12 godina preuzela je kćer Saša Maksimiljanović, koja je spoju dizajna i kvalitete pridodala i avangardnu notu. Nova kolekcija svojevrsni je hommage dugogodišnjem radu i obiteljskoj tradiciji koja već godinama postavlja zagrebačke modne trendove. Stoga su u novu kolekciju implementirani i određeni stari, najprodavaniji modeli, redizajnirani i prilagođeni današnjem stilu brenda Maks. Ova kolekcija donosi i jednu veliku novost - ručno rađene MAKS cipele.

  maks1


  „Ova zimska kolekcija ima jednu posebnu energiju, a same image fotografije su pomalo nestvarne i mistične, te stavljaju naglasak isključivo na odjeću, a ne samu osobu. Fotografije prikazuju samo dio bogate kolekcije koja sadrži voluminozne i efektne kapute, majice, hlače, veste, košulje, tunike te statement nakit, koji je već dugo godina dio naše ponude. Iznimno me vesele ručno rađene cipele koje su velika novost u našoj ponudi, a po našem dizajnu izrađuje ih jedan od najstarijih salona cipela Strugar“, izjavila je Saša Maksimiljanović.
  Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a za make up Valentine Milinković, zaštitnog lica slavljeničke kolekcije, bila je zadužena Kasandra Draganić. Nova kolekcija u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, u dućanu Arterija u Splitu, te u Electryclady Land Design-u u Beogradu.

   

  maks2maks3