MAKS proslavio 45. godina uspjeha

  Poznati zagrebački brend Maks, čija slava traje još od vremena mama i baka koje su svoje stylish kombinacije pronalazile u Preradovićevoj ulici, sinoć je proslavio 45 godina rada. Slavlje je održano u dućanu Saše Maksimilijanović, Hysteria.

   ZF 1341 web
  Saša s obitelji i prijateljima


  Jako mi je drago da smo proslavili tako veliku brojku i da su nam se u toj proslavi pridružili brojni prijatelji i klijentice. Ovaj mjesec nam je od prvog dana slavljenički, svake subote imamo posebne popuste, a i izlažemo na Modnom Adventu u Oktogonu. Jako lijepi završetak godine - izjavila je Saša Maksimiljanović.

   

  Njezini su roditelji Maks po prvi puta otvorili 13. prosinca 1971. Bio je to treći dizajnerski butik u Zagrebu. Saša je kreativno vodstvo preuzela prije 12 godina i pojačala njegovu avangardnu notu.


  Tijekom prosinca Maks je u znaku 45. godišnjice te svaka subota donosi 45% popusta na određeni asortiman brenda Maks. Tako će ove subote, 17. prosinca biti 45% popusta na hlače, 24. prosinca 45% na sestrinski brend bi.bi nakit, a u subotu, 31. prosinca sve košulje su snižene isto 45%.
  Saša je nedavno predstavila slavljeničku kolekciju namijenjenu dugogodišnjim klijenticama i mnogobrojnim ljubiteljima njenog dizajna, u kojoj prevladava crna boja, inače zaštitni znak brenda. Kolekcija predstavlja svojevrsni hommage dugogodišnjem radu i obiteljskoj tradiciji koja već godinama postavlja zagrebačke modne trendove.

   

  ZF 1160 webZF 1179 webZF 1246 webZF 1262 web