MAKE-UPgrade // SMASHBOX primer - zvijezda svjetske scene

  - U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make up, budući da bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija utječe na tijek snimanja i energiju svih sudionika - istaknuo je fotograf Davis Factor, praunuk slavnog Maxa Factora, koji je 1990. godine, zajedno sa svojim bratom Deanom, osnovao Smashbox make-up studio u L.A.-u. U međuvremenu brend je postao super-uspješan i cijenjen upravo radi dugotrajnosti i mogućnosti prirodnog izgleda, iako se zapravo radi o profi šminki. Upravo to sličnost je s pradjedom Maxom Factorom koji je prije stotinjak godina promijenio svijet šminke kreirajući kvalitetan make-up za holivudske glumice i veliko platno. To je u ono doba bila beauty revolucija.

  i 011712 photo finish foundation primer 30ml 1 940


  Smashobox je stigao u Hrvatsku, jučer je predstavljen u Mulleru na Trgu. Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

   

  i 011712 photo finish foundation primer 30ml 1 940


  Vlada Haggerty „VladaMua“ koju još i zovu „kraljica usana“ je ukrajinska makeup artistica na Instagramu s 814,000 pratitelja koja radi nevjerojatne lip-art lookove. Njen signature su luksuzne kreacije s kapljicama koje cure s usana i izrađuje najskuplji makeup za usne te je njena uloga u Smashbox Cosmetics »lip editor –in-chief« i sve što je vezano za usne.

  Smashbox make up za sad možete potražiti u Mueller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One.

   

   i 011712 photo finish foundation primer 30ml 1 940i 011712 photo finish foundation primer 30ml 1 940mullersmashbox3