MAKE-UPgrade // koloristički bijeg u vruće trope

   

  Predlažem da započnete nanošenjem najtamnije boje bronzera uzduž jagodica prema korijenu kose. Možete aplicirati tanki sloj za laganije konturiranje ili dodavati slojeve ovisno koliko želite naglasiti i definirati konture vašeg lica. Za dodatno naglašavanje koristite highlighter na jagodičnim kostima, ispod obrva, po sredini brade, iznad usnica i po sredini nosa. Dodajte malo rumenila na same jagodice ili bronzera ukoliko želite više zlatni izgled - Yves Hajjar, prošli tjedan u Martimexu na predstavljanju nove E.Arden kolekcije Tropical Escape.

   EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

  Inspirirana jakim i sjajnim bojama tropa, kolekcija nudi bronzer, highlighter, puder za konturiranje, rumenilo... sve u jednom. Za usne tu su rumenila sočnih crvenih i tozih tonova.
  Pet dragocjenih ulja u formuli Sheer kiss lip oil imaju antioksidativna svojstva s anti-age efektom.

  EA Yves Hajjar
  Yves Hajjar, slavni vizažist predstavio je Elizabeth Arden look

  EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

   

  Misslyn donosi novu kolekciju Bloger Style: zvijezde kolekcije su shaping queen blush i highlight stick te strobing paleta. Multipraktični proizvodi hit su sezone, praktični su i obično nose nekoliko različitih tekstura.

  Svi proizvodi Misslyn looka su dermatološki ispitani i preporučuju se i ženama sa osjetljivom kožom,  a u novoj kolekciji mogu se pronaći i nove boje lakova za nokte.

   

   

  EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

  EA Tropical potezi kistomproizvodi crEA Tropical potezi kistomproizvodi crEA Tropical potezi kistomproizvodi cr