MAKE-UPgrade // 3 beauty favorita IT cure HANNELI Mustaparta

  Hanneli, jedna od onih street-style zvijezda za kojom se objektivi konstantno okreću, poznata je po prirodnoj šminki, jer njezin naglasak je na genijalnoj robi. No, i to malo što stavlja na lice, mora biti provjereno, pa je napravila suradnju s brendom Max Factor. - Kao zaštitno lice globalne #MyFactor kampanje za 2018. godinu odabrana je norveška fotografkinja, modna blogerica, suradnica časopisa Vogue, stilistica i zagovornica prirodnog izgleda Hanneli Mustaparta – objavio je danas make-up brend.

   

   0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res


  Favoriti:
  1. Max Factor Facefinity Compact naziv je novog pudera u kamenu, trajnog poput tekućeg pudera, koji čini kožu mekom poput baršuna. Ima spužvicu i ogledalo.

  0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res


  2. Maskara Max Factor Dark Magic za jako tamne trepavice, daje dojam gustoće. Tekstura je iznimno lagana zahvaljujući omjeru vode 2:1 u odnosu na voskove i pigmente. Sadrži prirodni vosak suncokretovih sjemenki, a dolazi i u vodootpornoj verziji.

  MAX FACTOR DARK MAGIC MASCARA


  3. Treći adut je Max Factor Colour X-pert WTP Eyeliner, vodootporni tuš za oči intenzivne boje i dugotrajne postojanosti. Dolazi u crnoj, metalik ljubičastoj i metalik tirkiznoj boji.

  0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res

   0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res0167 hanneli mustaoarta by hanneli mustaparta high res