MAKE-UP.upgrade / ulovi noćno svjetlo

  Giorgio Armani Beauty inspiriran je čudesnom tehnikom crtanja svjetlosnim linijama i donosi blagdansku kolekciju, a Bourjois predlaže još jedan adut za mega-trepavice!

  GAB NIGHT LIGHT Beauty Visual CMJN BD

  Nova blagdanska kolekcija Night Light Giorgio Armani Beauty nadahnuta je fotografskom tehnikom slikanja svjetlošću. Paleta dolazi u prekrasnoj, crnoj lakiranoj kutijici s Armanijevim potpisom izvedenim pomoću tehnike slikanja svjetlošću. U jednom se redu nalazi makeup za oči, a u drugom makeup za podlogu tena. - Obojite lice, oči i usne svjetlosnim velom. Nova blagdanska kolekcija sadrži formule i nijanse koje će vašoj blistavoj pojavi dati sasvim novu dimenziju, bez obzira na razinu osvijetljenosti ambijenta u kojem se nalazite - Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

  GAB NIGHT LIGHT SL Palette CMJN-2 BD


  Ecstasy lacquer Holiday za usne predstavlja visoki sjaj, ugodu i hidrataciju balzama. Formulacija sadrži vodu, boju, glicerin i intenzivne pigmente za besprijekoran izgled usana uz dugotrajan osjećaj ugode.
  Cijene: Palette Holiday 901 kn, Ecstasy lacquer Holiday 267 kn.

   

  GAB NIGHT LIGHT SL Ecstasy Lacquer RVB

   

  Ultra Black Volume Reveal maskara
  Otkad je lansirana na tržište pridobila je povjerenje brojnig žena: Volume Reveal maskara je sada dostupna i u Ultra Black varijanti - ogledalo koje trostruko uvećava, kombinirano s četkicom koja obuhvaća svaku trepavicu i osigurava besprijekoran volumen. Oftalmološki i dermatološki testirano, prikladno uz nošenje kontaktnih leća. Cijena: 99,90 kn

   

  BOURJOIS MASCARA RADIANT ULTRA BLACK FERME