Make.up UPGRADE / 4 nove palete

  Patite na palete? Stigle su u naše drogerije četiri nove – dvije su sjenila, dvije ruževi. Ovo je praktičan način da si tijekom dana mijenjamo boju usana ili nadogradimo smokey, jer kako se večer približava, tako je i make-up poželjno snažniji. Palete sadrže i adekvatan kist koji će ravnomjerno rasporediti teksturu i optimalno je blendati. Ako ste za eksperimentiranje, isprobajte više ruževa, odnosno izaberite nekoliko nijansi iz palete za custom made lipstick!

  Loreal Paris Color Rich palette Red O cr

  L'Oreal Paris Color Riche Lip Palette, paleta ruževa za usne, dolazi u dvije varijante. Jedna je jača, ima opojne crvene tonove, druga nešto diskretnija, više prirodnog tona usana. Cijena je 99,90 kn.

  Loreal Paris Color Rich palette Nude O cr

   

  Maybelline New York paleta sjenila The nudes dobila je i svoju tamnu varijantu, The rock nudes. Teksture su u kombinaciji mat i sjajnih. Ovoga puta nježni su tonovi u kombinaciji make-up simbola noći - ljubičaste i plave. Cijena: 94.90 kn.

  Maybelline New York Palette - the Rock Nudes O crMaybelline New York Palette - the Rock Nudes Z


  Rimmel Magnif'eyes paleta također ima odličnu kombinaciju nijansi za niz smokey kreacija - ništa bez divnih večernjih, snažnijih tonova i vječito inspirativne zlatne. Cijena je 79,90 kn.

  HR Mag Eyes Open 1 Final79.90kndrogerije
  Rimmel Magnif'eyes