MAKE-UP_info // novi MILANI Cheek Kiss Cream Bronzer u 3 nijanse

  Milani Cosmetics predstavlja svoj najnoviji it proizvod sezone - Cheek Kiss Cream Bronzer. Ovaj kremasti bronzer će oživjeti vaš ten sa zdravim sjajem i prirodnim izgledom.

  GROUP HERO 3999 copy

  S bogatom, kremastom teksturom koja se lako razmazuje, ovaj proizvod omogućava besprijekornu aplikaciju i mekani finiš koji izgleda kao da ste upravo s plaže. Daje prirodnu toplinu licu za savršeni sun-kissed look, istovremeno vraća vašu kožu u život. Ovaj pigmentirani bronzer se blenda u samo nekoliko sekundi, omogućavajući vam da postignete željeni izgled brzo i jednostavno.

  CREAM BRONZER APPLICATION GENEVIEVE 3344 v2

  Cheek Kiss Cream Bronzer sadrži mješavinu hranjivih ulja, vitamin E i sferične pudere mikro veličine koji pomažu zablurati nesavršenosti, pružajući vašoj koži svilenkasti, glatki izgled. Savršeno se kombinira s Milani Cheek Kiss Cream Blush rumenilima, stvarajući idealan duo za postizanje svježeg, prirodnog izgleda.

  CREAM BRONZER GENEVIEVE 3186 copy

  Cheek Kiss Cream Bronzer je pogodan za sve tipove kože te je cruelty-free, veganski i proizveden u Koreji, što ga čini idealnim izborom za ljubitelje kozmetike koji podržavaju etičke brendove. Također, ne sadrži nikakav miris, što ga čini pogodnim i za osjetljivu kožu koja može bez problema koristiti ovaj bronzer.

  Dolazi u tri nijanse:
  110 Hey Honey
  120 Spilling Tea
  130 Spicy Season

  3 CheekKissCreamBronzer PDP Stylized