Limitirana Catrice kolekcija “Big City Life”

  TEMA: Sydney, Berlin, London, New York – svaka od tih metropola ima svoj šarm, stil i specifičan trend. Upravo su ti slavni gradovi, kroz boje i palete, interpretirani u novoj limitiranoj kolekciji Catrice.

  PALETE
  Svaka “Big City Life” paleta sadrži šest sjenila za oči, dvije nijanse rumenila kao i profesionalni dvostruki aplikator koji osigurava jednostavnu i preciznu aplikaciju. Stilska make-up kutija upotpunjena je malom i praktičnom olovkom za oči. Ultimate Nail Lacquer lak za nokte, koji je dostupan odvojeno, nudi odličnu prekrivenost, trajnost, visoki sjaj i intenzivnu boju. Zahvaljujući širokoj četkici, glatka primjena bez pruga je moguća čak i za vrijeme vožnje u taxiju!

  Big City Life – Berlin Kolekcija
  Berlin je eksplodirao! Fascinantan, kontrastan i nevjerojatno cool – grad s jedinstvenom poviješću kreira vlastite trendove, pleše vlastitim ritmom i ponosan je na ono što jest. I mi smo! Nekovencionalno i fascinantno: šest boja sjenila za oči dolaze u toplim nijansama pijeska, smeđe, sivo-plave i taupe – jedni sa shimmerom, drugi s mat efektima: za savršeni trendy look!
  Prigušena roza boja “Berlin” laka za nokte pridonosi osjećaju originalnosti.
  CIJENA: 55,90 kn

  Big City Life – London Kolekcija
  London zove i, naravno, spremni smo javiti se! Ovaj grad prava je modna ikona: njegova tradicija, trendovi, izgled, puls… Sjenila su u nijansama plave i žute, a olovka duboko crna. Dvije ružičaste nijanse rumenila osiguravaju ozaren, svježi ten. Žuti tisak? Žuti nokti! Nježno žuti “London” lak za nokte je apsolutni modni hit!
  CIJENA: 55, 90 kn

  Big City Life – The New York lak za nokte u plavoj boji
  New York, New York! Ovaj grad nikad ne spava, zašto bismo onda mi? Urbani život u Velikoj Jabuci između nebodera i neonskih reklama previše je primamljiv... Ako postoji mjesto gdje snovi postaju stvarnost, to je New York!
  CIJENA: 19, 90 kn

  Big City Life – Sydney lak za nokte u taupe nijansi
  Sidney živi na plaži - a partiji su beskonačni! Smiona mješavina surfera, gradskih udvarača, tradicije, kulture i modernog života. Isprobajte “Sydney” lak za nokte u neodoljivoj i tajanstvenoj taupe (između sive i smeđe plus mrvicu ljubičaste) nijansi.
  CIJENA: 19,90 kn

  GDJE KUPITI: dm, isključivo na sljedećim adresama:
  Leopolda Mandića bb, EKZ Avenue Mall, Osijek
  Hrvatskog narodnog preporoda 2, Sisak
  Obala kralja Tomislava 5, Senj
  Trg Senjskih uskoka 7-8,  Zagreb
  Korzo hrv.branitelja 3, N.Vinodolski
  V.Nazora 4, Slatina
  Augustina Vivode 1, Buzet
  TC Kerum, trajektna luka, Stari Grad (Hvar)
  Trg kralja Tomislava 3, Valpovo