LIGHTHOUSE KEEPER by GRUBIC DESIGN // moćan nakit kao hommage USAMLJENOM SVJETIONIČARU

  Svjetioničar, danas pomalo romantična uloga koja se pojavljuje u filmovima i romanima, s naglaskom na dolaske i odlaske, oproštaje i sjetu, tema je nove kolekcije našeg brenda nakita Grubić dizajn.

   MG 1051

  - Beskonačna osama svjetioničara… Oaza mira i glazba svih vremenskih promjena. Od jutra do mraka. Koliko godina? Trajna vrijednost jesu uspomene i sjećanja. Nakit za vječnost… Baš kao u dalekoj prošlosti, tako je i danas nakit izbor muškaraca, ne kao statusni simbol, već potpuna sloboda u građenju vlastitog stila. Uvijek zajedno odjeća i nakit – javlja Grubić dizajn.

   MG 0754

  Ova kolekcija, kao i svaka njihova, specifična po dimenzijama, art pristupu i bogatstvu oblika i detalja, ima bezvremenski koncept. Nakit je napravljen od materijala kao što su koža, metali, lanci, kovani medaljoni i vulkanska lava.

  Kreacije imaju ponegdje onaj nedovršeni karakter, pomalo robustan i frajerski. Sve skupa predstavlja svijet nakita brenda Grubić dizajn koji je na našoj sceni poznat po elementima ukrašavanja, čiji izgled nadilazi puku ulogu ukrašavanja. Nakit je u stylingu grupiran, ima ulogu kao solo ukras, ali i kao dio neke priče.

   MG 0873

  - Našeg Svjetioničara smjestili smo u savršen ambijent kule Kaštilac u Kaštel Gomilici. Bio je to i veliki izazov za fotografa, ali hrabro se borila sa burom baš kao i Svjetioničar kojemu je to život… - javlja brend.

  Fotografije je potpisala Tina Lee, model je Nikola Rajić.

    MG 0723

   MG 0996

   MG 0779

   MG 0897