LEOPARD U FOKUSU // njemački brend MARC CAIN proslavio 50 godina

  Zagrebački dućan u Vlaškoj ugostio je slavlje slavnog njemačkog brenda - povodom 50. rođendana kompanije Marc Cain.

  marccain50 228

  Generalni direktori Marc Caina, Diana Brajković i Dirk Buscher, Radmila Gostrec, general manager Marc Cain storea Zagreb te Mirella Silić, Trademarketing Manager

  Capsule kolekcija, predstavljena u čast pola stoljeća brenda, nosi ime - A day in leo', odnosno referira se na leopard motiv, jedan od karakterističnih za Marca Caina. Detalj koji posebno ističe cijelu kolekciju je jedinstveni logotip s motivom mjerne trake, kreiran isključivo za 50. obljetnicu.

   

  @dubravkapz #fashion #marccain #fashion #zagreb #marccainzagreb #50yearsbrend ♬ Beautiful - Dapz on the Map & Pheleba

   

  - U sklopu kolekcija imamo razne stilove, klasične i monokromatske, no poznati smo i po printevima, usklađujemo razne boje. No, za slavlje smo fokus stavili na leopard print, po njemu smo poznati od samih početaka - komentirao je generalni direktor brenda, Dirk Buscher.

  Kompanija je na samom početku proizvodila samo pletivo, no s vremenom je proširila ponudu.

  marccain50 70

  - Prisutni smo u brojnim europskim zemljama, centrala nam je od samih početaka nedaleko Stuttgarta, gdje je davno bila regija za proizvodnju tekstila. No, mi smo i dalje tamo, i na to smo jako ponosni, da imamo vlastitu produkciju pletiva i printa, uz laboratorije za tekstil - naglasio je Buscher.

  marccain50 69

  - Ove godine brend slavi velikih 50 godina, a mi smo s njima 31 godinu. Zahvaljujem Marc Cainu na predivnoj suradnji svih ovih godina, a nakon toliko godina poslovanja poslovni odnosi prerastu u prijateljstvo i u obitelj. Hvala vam na tome - izjavila je Radmila Gostrec, general manager Marc Cain storea Zagreb.

  marccain50 71

  Za glazbu su se pobrinule DJ Kiki i DJ Lana G.
  Marc Cain ima 141 trgovinu širom svijeta. U novoj kolekciji naglasak je na haljine, odijela, pletiva, torbe, cipele i šalovi.
  Nova kolekcija dostupna je u Marc Cain store Zagreb, Vlaška 26.

  marccain50 258