Lancôme In Love / Lip Lover

  Lancôme je lansirao novu liniju ružičastih sjajila: 15 privlačnih nijansi dolaze u dvije skupine boja - tamnije i nježnije. Lip Lover donosi kombinaciju najboljih karakteristika: nijanse se stapaju s bojom usana, a boja postaje intenzivna. Sjaj ovisi o tome koliko slojeva nanesete, zahvaljujući adhezivnim polimerima koji ga stapaju s pigmentiranim slojem, pa sjajni sloj ostaje na površini, štiti boju, čini je postojanom i donosi zrcalni efekt. Tu su i emolijentni i hidratantni agensi koji čine jednu trećinu formule. Rezultat su osmosatna hidratacija i dugotrajna njega usana.

  spring2014 lancomeliplover004

  Lip lover je opremljen inovativnim aplikatorom koji u jednom potezu uljepšava usne: zahvaljujući obliku strelice, zaobljenom profilu i gipkom materijalu, omogućuje precizno nanošenje i oblikovanje usana, obavijajući ih besprijekornom bojom i ujednačenim sjajem. Za nanošenje prave količine potreban je samo jedan potez od jednog do drugog kuta i natrag. Vršak aplikatora može se koristiti za definiranje kutova i kontura usana.

  CIJENA: 184 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

  spring2014 lancomeliplover003

   

  Svojim jedinstvenim šarmom i svježinom, glumica Lily Collins ludo je zaljubljena u Lip Lover, a fotografiju kampanje potpisuje slavni fotograf Sølve Sundsbø.

   

  LIP LOVER INTER PLVGF SP-1 280114