Kultna rumenila DIOR ROUGE BLUSH // nove formule i raskošne boje

  Kreativni direktor Dior Makeupa, Peter Philips, 'redizajnirao' je slavno Rouge Blush rumenilo s 90% prirodnih sastojaka. Tu je 10 nijansi, uključujući mat, satenski, sjajni i holografski efekt.

  - S Rouge Blushom, svaka žena može graditi boju, od ultra-prirodnog rezultata koji je gotovo nevidljiv do intenzivnog izgleda. Neke žene će eksperimentirati profesionalnim tehnikama dok će se druge zabavljati nanoseći boju gdje god žele - na nos, ispod očiju ili na kapke... Jer tako je jednostavno i užitak ga je nanositi - zaključuje Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa.

  M860 FOREVER S2 23 P07F GAMME Blush HOR

  Za divan početak jeseni, Dior predstavlja novo izdanje svog prepoznatljivog rumenila za zdravi izgled kože, zahvaljujući intenzivno pigmentiranim dugotrajnim bojama. Njegova formula sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla što mu osigurava udobnost tijekom cijelog dana.

  10 nijansi, 4 finisha, ultrapigmentirane boje

  Rouge Blush rumenilo dolazi u 10 dugotrajnih nijansi s četiri završne obrade:
  - MAT: za sofisticiran i prirodan izgled.
  - SATENSKI: za osvježavajući izgled s prirodnim sjajem.
  - SJAJNI: biserni efekt za sjaj na jagodicama.
  - HOLOGRAFSKI: s efektom holografskog sjaja za višedimenzionalni sjaj.

  C029500028 Rouge Blush SATIN 23 DT H SW F39 1

  Četiri posebne nijanse

  - 100 NUDE LOOK: savršena kombinacija ružičaste i bež za "nude" izgled.
  - 028 ACTRICE: neodoljiva, sjajna, satenska koraljna.
  - 219 ROSE MONTAIGNE: ikonička roza s bisernim sjajem.
  - 601 HOLOGRAM: holografska roza za naglašavanje jagodica.

  Novi prah obogaćen je visokointenzivnim pigmentima. Nakon stotina testova, Diorovi laboratoriji kreirali su mekan i svilenkast prah koji se savršeno stapa s kožom. Novi proces formulacije temelji se na dva koraka: odabiru pigmenata za savršenu kompatibilnost s kožom te vlaženju praha za očuvanje intenziteta.

  M860 FOREVER S2 23 P06H SOLO Blush L4 F39

  Rumenilo mekane teksture sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla i osigurava dugotrajnu udobnost bez osjećaja suhoće ili zatezanja. Pakiranje i četkica su dobili novo ruho. Četkica s kosim rezom dizajnirana je za precizno nanošenje i prilagođava se različitim dijelovima lica.

  C029500959 Rouge Blush SATIN 23 DT F MD F39 1