KLISAB FALLFALL06 I DENIMDENIM // ženska i muška kolekcija, stilsko putovanje u pročišćeni punk, tamni tonovi i upcycling traper

  - Kreacije su izuzetno funkcionalne i praktične, izvan sezone. Ovaj put više su edgy, s punk okvirom, a boje većinom zemljane, tamne, bazične. Uz ringove tu su i ziherice kao detalji, na našim klasicima balonerima, odijelima i haljinama. Jako smo sretni da smo ovo uspjeli napraviti, planiramo ovu reviju već godinu dana – komentirali su Marko i Tomislav. Sinoć su se Klisab autori prvom samostalnom revijom predstavili u Hali Zagreb – kolekcije FALLFALL06 i DENIMDENIM.

  KLISAB FALLFALL6 web 2

  Osim klasika tu je i par negliže haljina, koje svojom fluidnošću konkuriraju strogim odijelima i inače formalnim linijama Klisab kolekcija. Od detalja najduže je remenje - svaki broji oko tri metra.

  KLISAB FALLFALL6 web 4

  Estetski, kolekcija djeluje dosta moćno, no i unisex, jer krojevi poput sakoa i odijela njihova su baza.

   

  @dubravkapz #klisab #fashion #zagreb ♬ A moist healing song - Nez Tunes

   

  Odlično spajaju razne stilove od klasike i formalnosti do punka, stoga njihove ziherice krase zapeglanu liniju hlača – ovo je dobra fora kako kreaciji dati onaj poseban pečat, a opet se držati nekog reda.

  KLISAB FALLFALL6 web 32

  Klisab ima i super balonere, po njima su također postali poznati. Radi se o tamnim, klasičnim i bež tonovima, njihova je paleta boja ona jesenska, elegantna i pomalo dark glamurozna.

  Odijela su u znaku blage ženstvenosti, no ne previše, ipak Klisab žena ima power look. Koji pojačava kravatom.

  KLISAB FALLFALL6 web 1

  A kad želi zabavu, tu su odijela u dva lica, također već klisabovski prepoznatljiva.

  KLISAB FALLFALL6 web 13

  Cool je i outfit istog tona – vrlo skladan i futuristički sklad košulje, hlača i kravate. 

  KLISAB FALLFALL6 web 23

  Posveta traperu kojeg rade na upcycling i reciklažni način obilježje je kolekcije DENIMDENIM koja će od sada biti stalna u njihovoj ponudi. Divne nijanse plavog trapera čine njihove kreacije inovativnima, majstori su kolažiranja.

  KLISAB FALLFALL6 web 9

  Sličan pristup imaju i kad je riječ o samtu, njihova su smeđa odijela pravi stilski dragulji za sve one koji vole ovaj legendarni tekstil, nekadašnji simbol sedamdesetih.

  KLISAB FALLFALL6 web 22

  Klisab imaju zreli pristup, njihove su kolekcije nastavak na onu prošlu, stilska konstanta im daje posebnu snagu i staloženost u oblikovanju.

  KLISAB FALLFALL6 web 5

  Na pisti su se pojavile i 'kugle', koje su se muvale amo-tamo, dajući atmosferi plesni dojam, pomalo futuristički, podsjetile su me na male okugle robote. Sve u svemu, jedna divna revija dvojca koji se posljednjih godina zasluženo vinuo u sam vrh hrvatske mode.

  Tim revije:

  Foto revije - Aleksandar Selak
  Producent - Nikola Beban
  Stilistica - Ana Nikačević
  Dizajn šminke – Saša Joković za Estée Lauder
  Dizajn kose - Mijo Majhen
  Izvedba dizajna kose - Keune Akademija
  Scenograf - Nikola Beban
  Scenska Instalacija - Hrvoje Hršil
  Dizajn zvuka - Nikola Beban / Hrvoje Hršil
  Izvršna producentica - Petra Prša
  Inspicijentica - Petra Prša
  Tehnička izvedba - Perinić sistemi d.o.o.
  Grafičko oblikovanje - Hana Matić
  Modeli - Talia model / IM Studio Model Agency / N Model Management / Relatum Model Management

  KLISAB FALLFALL6 web 3KLISAB FALLFALL6 web 6KLISAB FALLFALL6 web 7KLISAB FALLFALL6 web 8KLISAB FALLFALL6 web 10KLISAB FALLFALL6 web 11KLISAB FALLFALL6 web 12KLISAB FALLFALL6 web 14KLISAB FALLFALL6 web 15KLISAB FALLFALL6 web 16KLISAB FALLFALL6 web 17KLISAB FALLFALL6 web 18KLISAB FALLFALL6 web 19KLISAB FALLFALL6 web 20KLISAB FALLFALL6 web 21KLISAB FALLFALL6 web 24KLISAB FALLFALL6 web 25KLISAB FALLFALL6 web 26KLISAB FALLFALL6 web 27KLISAB FALLFALL6 web 28KLISAB FALLFALL6 web 29KLISAB FALLFALL6 web 30KLISAB FALLFALL6 web 31