Jubilarni 10. Dani kulture na Pešči

  Jubilarni 10. Dani kulture na Pešči 2017. trajat će od 5. do 10. lipnja u Centru KNAP, te knjižnicama S.S. Kranjčević i I. B. Mažuranić. Desetu godinu za redom manifestacija će predstaviti kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti, kroz više od 40 zanimljivih programa, predstava, radionica i koncerata, a vrhunac zabave očekuje nas od četvrtka do subote.

   dknap cr


  U četvrtak 8.6. od 17:30 h najavljuju besplatnu radionicu plesa na svili za djecu i mlade, a nakon toga i svileni performans "Ples mora" u izvedbi Fly High kolektiva.


  U petak 09.06. nakon programa u kazalištu nastavljamo druženje uz DJ CHILL-a i vrhunsku atmosferu završnog Funky Friday Partya, a  odličan program će se održavati i kod naših susjeda u knjižnici S.S.Kranjčević koji su pripremili koncert Kvartovskih svirača.


  U subotu 10.6. goste očekuje sjajan dan od samog jutra; od 10:00h sunčanje uz kavicu i shopping zdravih proizvoda na Malom placu u dvorištu, maženje, hranjenje i udomljavanje četveronožnih prijatelja uz Kasicu Pasica, koncert Kikića i još mnogo toga. Večerni program započinje u 20sati uz nagrađenu predstavu Dr. Wong, Teatra Gaudeamus, nakon čega nastavljamo u plesnom ritmu SiteSpecific predstavom – NatMur.
  Ovogodišnje Dane kulture na Pešči ćemo završiti u velikom stilu uz naše posebne glazbene goste od 21.30h - Anasmbl jeboTon, uz koje će se plesati i pjevati do dugo u noć!
  Ulaz na sve programe je SLOBODAN!