Jesen u Avonu: moćne boje & visoki sjaj

  Izdvojili smo neke od najatraktivnijih komada iz novog kataloga – snimite koloristički boom u svijetu beauty poslastica! Radi se o make-up kolekciji koja definira smjernice nove modne sezone kroz visoku dozu pigmenata i blještavih tekstura.

  Kao prvo, lakovi za nokte: radi se o Dry Speed 30 sec. liniji koju karakteriziraju prekrasne jesenske nijanse i visoki sjaj.
  CIJENA: 29 kn

  LAKOVI

  Evo i par prijedloga za manikuru, budite kreativne i dobro se zabavite!
  222211111

   

  Hidrokolor Rubies ruž za usne
  Lagano se nanosi, te osigurava dovoljnu količinu hidratacije uz elegantnu dozu sjaja. Dolazi u šest nijansi.
  CIJENA: 34 kn

   RUZEVI

   

   True Colour Quad sjenilo za oči
  Prekrasne plavičaste nijanse odgovarat će i brinetama i plavušama, a dodatnu notu glamura omogućit će i diskretan sjaj.
  CIJENA: 55 kn
  SJENILO

   

   

  Avon nastavlja borbu protiv nasilja nad ženama
  Avonovi proizvodi sa simbolom beskonačnosti predstavljaju konkretan način na koji žene i muškarci mogu dati svoj doprinos borbi protiv nasilja u obitelji. Naime, netto prihod od prodaje ovih proizvoda prikuplja se u sklopu Avonovog tradicionalnog programa za borbu protiv nasilja nad ženama Progovori protiv nasilja u obitelji, i donira svake godine određenoj lokalnoj organizaciji aktivnoj na ovom području. Tako će ovogodišnju donaciju, koja se prikuplja kataloškom prodajom ovih proizvoda i humanitarnom kampanjom "Udari mene, a ne žene" čije je zaštitno lice boksač Stjepan Božić, Avon uručiti Udruzi za zaštitu obitelji U.Z.O.R. u Rijeci.

  NAUSNICE cr

  Tvrtka Avon Hrvatska posebne je proizvode sa simbolom beskonačnosti u katalošku prodaju uvela 2008. godine. U Avonovoj kampanji kataloga 15 trenutno su dostupni ogrlica (35 kn) i naušnice (35 kn).