IVANA ANTUNOVIĆ JOVIĆ nosi super minimalizam // važno mi je da su odjevni predmeti dobro KROJENI i izrađeni od odličnih MATERIJALA

  Ivana Antunović Jović je urednica u produkcijskom odjelu Kulture na HRT-u i često je susrećem na pressicama i događanjima. Uvijek ima nešto tako divno jednostavno da je pravi primjer kako minimalizam može biti izuzetan. Basic je njezin stilski okvir. Kod nje uglavnom nema neke boje, ništa vizualno ne 'opterećuje', sve je vrlo skladno i oku ugodno. Evo što mi veli o svom super 'clean' i smart stilu.

  IVANA ANTUNOVIC JOVIC2

  - Mies Van der Rohe je rekao - manje je više. Kako dobra arhitektura ne trpi dodatke, tako se i ja time vodim u odijevanju. Trendovi me nikada nisu zanimali. Iako, moram priznati da sve češće kupujem tenisice ne samo zbog sportskih aktivnosti. A možda je riječ i o godinama koje sam skupila pa mi je lakše hodati u tenisicama nego u štiklama – iskrena je Ivana.

  IVANA ANTUNOVIC JOVIC3

  - Često citiram svoju prijateljicu koja je jednom rekla – nemam sluha, ne znam slikati pa mi jedino preostaje kreativno se modno izraziti - .

  - Najčešće sam u hlačama, košuljama, blejzerima i visokim potpeticama. Važno mi je da su odjevni predmeti dobro krojeni i da su izrađeni od odličnih materijala - .

  IVANA ANTUNOVIC JOVIC1

  - Odjeću ne kupujem često. Kad je riječ o torbama i cipelama tu ne štedim i vjerna sam brendovima koji su poznati po izradi istih.

  - Nakit ne nosim, ali imam lijepu kolekciju satova koje će, nadam se, jednom na ruci nositi moja djeca i unuci.

  IVANA ANTUNOVIC JOVIC8

   IVANA ANTUNOVIC JOVIC4

  IVANA ANTUNOVIC JOVIC5IVANA ANTUNOVIC JOVIC11IVANA ANTUNOVIC JOVIC23