Ivan Alduk 5. godišnjicu rada obilježio uvođenjem muške kolekcije

  Obljetnica se slavi propisno pa je Alduk lansirao capsule kolekciju „Is it love?“ koja nudi unikatne odjevne komade od prirodnih materijala kao što su hladna vuna, svila, satenski pamuk i ovčja koža - za nju i njega.

  1347

  U biti njegove su kreacije vrlo jednostavne i nosive, te se ističu, kaže Alduk, ekskluzivnim materijalima koje obožavaju njegove brojne vjerne klijentice. Ovom prilikom najavio je otvorenje novog showrooma, početkom sljedeće godine, gdje će kupci željni glamuroznog minimalizma doći na svoje. Od modnih dodataka, dizajner je proširio ponudu na remenje koje, kao i torbe, radi u suradnji s tvrtkom Galko, te na nakit, a ime linije je Alduk&Imnium.

  "Kampanjom u kojoj po prvi put imam tri zaštitna lica htio sam na neki način zaokružiti prvih pet godina rada. Kolekcija po prvi put sadrži i muške modele što je novost u mome radu, a cijela estetika je i dalje moćna, preodređena za jake modne osobnosti kao što su naši vjerni klijenti. Alduk by Galko torbe su akcentirale ovu obljetnicu koju sam osim novom kampanjom odlučio proslaviti diplomom TTF-a i skorašnjim otvaranjem showrooma - .

  Kampanju potpisuje Jelena Balić, a sa njezinih fotografija opako nas gledaju modeli Marinka Pelivan, Marija Janković iz Talia models te Ivan Ukalović. Šminku potpisuje Ivana Bilandžija Billy @ Illamasqua, a frizuru Marija Ćuro @ Salon “F”.

  1111144443456