ItGirls @ Clarins / rituali

  Još jedno beauty blogersko okupljanje, pod budnim okom Clarinsove brend managerice Dragane Dilparić, održano je jučer popodne na ItGirls @ Clarins eventu. Saznali smo koji su njihovi najbolji i najprodavaniji proizvodi, ali neke trikove.. Usput su blogerice isprobale masu Clarinsovih proizvoda, a kad su vidjele stol prepun goodiesa, oduševljenju nije bilo kraja… Poput djece u dućanu sa slatkišima, navalili smo na isprobavanje sjenila, sjajila, pudera, no trebalo je od nekud i početi: sa skidačima šminke. Tu imamo Eye make-up remover, te Water Comfort One-Step Cleanser with Peach Essential Water i Water Purify One-Step Cleanser with Mint Essential Water.

   

  open clarins

   

  Na čisto lice ide prvo legendarni Double serum koji „zagladi“ lice, nakon toga dnevna krema ovisno tipu kože, i konačno puder. Za otvorene pore i masnu kožu Dragana prvo preporuča ipak silikonsku bazu koja će ujednačiti lice, a nakon toga ide Ever matte puder: - Ipak, najprodavaniji puder nam je Skin Illusion koji daje blistavost, no ne pokriva sto posto. To pak radi Everlasting puder i on uistinu ostaje na licu 15 sati, pod nekim normalnim svakodnevnim okolnostima, posao, ručak, piće nakon i slično… Svi naši puderi imaju zaštitni faktor 15, osim Skin ilusion on ima 10 - . Za podočnjake koristimo Instant light korektor, nanosimo ga finim tapkanjem.

   

  cureslusaju

  Beauty blogerice Ivana, Ana, Smashinbeauty, Andrea, Nikolina, Maruša, Maja i Petra 

  Što se tiče sjenila, najpopularniji su kvarteti Eye Quartet Mineral Palette koje dolaze u sedam varijanti, ovisno o bojama tena i očiju. S njima možete raditi razne smokey eyes varijante, od prirodnih do malo jačih. Sve nijanse su više-manje prirodne, smeđe, ružičaste, sive, crne… Ako nemate tuš ili olovku za oči, Clarins predlaže sjenilo koje je fiksirano s malo fiksatora Fix' Make-Up: malim ćete aplikatorom lako nanijeti sjenilo na rub oka i iscrtati ga. Od maskara, sinoć je popularna bila Instant Definition, koja fino definira i izdvaja trepavice.

   

  sminkanje2

   

  krenuloje

   

  sminkanje

  Cure se šminkaju i uživaju...

    ivanaana

  bbkrememaskare

  BB kreme i Instant Definition mini maskare

  cistaci

  Clarinsovi odlični čistači: Eye make-up remover, Water Comfort i Water Purify

   

  dragan

  Dragana objašnjava da je prodaja pudera i dalje konstanta, no zato su žene počele štedjeti na sjenilima i limitiranim edicijama

  graphic-expressions-fall-2013-collection-eye-quartet-mineral-palette-167961

  Eye Quartet Mineral Palette - izvrsna alatka za divan smokey

  tri

  Petra, Ivana i Ana

   

  Nature Morte Be Long Mascara-475x475

  Be long maskara - produljuje i lagano uvija trepavice

   

  puderi
  Mala vojska pudera-testera

   

  skinillusion cr

  Najprodavaniji Clarins puder Skin Illusion s mineralnim ekstraktima, daje lagani, zdravi sjaj

   

   uredno

  Kad smo došli bilo je sve uredno, da bi se ubrzo pretvorilo u divan beauty kaos...

  uredno2usne

  Slavno Clarinsovo sjajilo Instant Light, dolazi u nijansama za prirodnu boju usana

  usneolovke
  Olovke za usne Lip definer s vitaminom E