INOVACIJA Hyperlight Eyewear // kako je ZEPTER osmislio sunčane naočale koje blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost

  Kompanije posljednjih dekada rade intenzivno na projektima koji usklađuju estetiku i nove tehnologije, kako bi kreirali atraktivan dizajn koji pomaže na zdravstvenom polju. Bonus je nosivost od jutra do mraka – odličan primjer toga, kako spojiti visoku estetiku i inovaciju, su nove Hyperlight Eyewear iz Zeptera, sunčane naočale koje su posljednjih mjeseci postale jedan od najvećih modnih hitova kod nas i u regiji.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočale Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:

  - Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  - Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  - Omogućavaju bolju oštrinu slike
  - Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  - Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  - Pozitivno utječu na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11


  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  - Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  - Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  - Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  - Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  - Fulerenski sloj s obje strane stakla
  - Stakla CR 39

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER3

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65

  txt i foto: PR