HOT SPOT / Fashion Point & itStyle @ centar Point

  Dva cool dućana otvorena su jučer u zagrebačkom centru Point: radi se o skincare i make-up beauty oazi itStyle te Fashion Pointu koji nudi modne brendove KVL, Lee Cooper i Timeout.
  Alessia Fittante, službena vizažistica itStyle šminke predstavila je proizvode i trendove u osmišljavanju dnevnog i večernjeg izgleda. Linije imaju široku paletu proizvoda, svi su proizvedeni u Italiji, a odlična im je i cijena, pristupačna, više drogerijska. Ruževi, na primjer, dolaze u stalnoj ponudi, nijanse se ne povlače. S druge strane, Fashion Point je multibrend trgovina koja broji čak 204 m². Kvatro sjenila su 119 kn, mono sjenila 49 kn, mega duo bronzer 119 kn, bronzer brončani kompaktni 79 kn, ruževi 79 kn...

  Alessia Fittante itStyle makeup

  itStyle poznati je talijanski dekorativni kozmetički brend. Dvadeset godina iskustva u razvoju kozmetike razlog su zbog kojeg su trgovine itStyle mjesto na kojem svaka žena nalazi proizvode, boje i nijanse koje god poželi. Do danas je u svijetu otvoreno više od 100 trgovina i 228 samostalnih kozmetičkih kornera. Brend nudi kreme za lice i make-up te dodatke poput umjetnih trepavica. 

  Alessia Fittante itStyle makeup
  Alessia Fittante, itStyle vizažistica

  Alessia Fittante itStyle makeupAlessia Fittante itStyle makeupAlessia Fittante itStyle makeup
  Fashion Point