Hitno vam treba uređaj za RAVNANJE KOSE? // Evo kako kupiti NAJBOLJI…

  Uređaji za ravnanje kose spas su za svaku ženu koja nikako ne može “ukrotiti” svoju kosu ili joj je neophodna blaga stilizacija kako bi izgledala elegantno i uredno.
   
  Takav uređaj nekim ženama doslovno može uljepšati život jer će se osjećati samopouzdanije i ljepše, a da ne govorimo koliko će vam jedan običan uređaj poput ovog uštediti vrijeme koje možete posvetiti nekim drugim aktivnostima. Međutim, budući da na tržištu postoje stotine uređaja za ravnanje kose, odabir može biti izazov. Čitajte dalje i saznajte kako kupiti onaj koji vas neće razočarati.
   
   andrea donato ocnzhxx4xeq unsplash1
   
  foto: Andrea Dunato / Unsplash

  Grijaća ploča od titana ili keramike - u čemu je razlika?

  Ako ste se već koristili uređaj za ravnanje kose, tj. peglu za kosu, možda ste već primijetili kako vam kosa ne izgleda baš uvijek potpuno zaglađeno i ravno? Odgovor se krije u sloju koji se nalazi na grijaćim pločama. Sloj vrhunske keramike na grijaćim pločama omogućuje im da glatko klize niz kosu i, kako je iskazano na stranicama proizvođača uređaja za ravnanje kose Remington, dokazano pružaju do pet puta glađe rezultate. Vaša kosa će kliziti niz keramiku, zbog čega se neće stvarati čvorovi i imat ćete 50% ravniju kosu u samo jednom potezu.

  Osim od keramike, grijače ploče uređaja mogu biti i od titana. Titan i keramika se razliku u vremenu potrebnom da se ploče zagriju i u načinu raspoređivanja topline na vašoj kosi. Keramici je potrebno više vremena da se zagrije ali zagrijava kosu iznutra prema van, dok se titan vrlo brzo zagrije i zagrijava površinu kose. Naravno, keramičke pegle su nježnije prema vašoj kosi i sigurnija opcija za sve žene koje imaju tanku ili oštećenu kosu.

  Kako se koristi uređaj za ravnanje kose?

  Prije nego li je krenete ravnati, vaša kosa mora biti potpuno suha kako se ne bi oštetila. Dobro je počešljajte kako se ne bi petljala i kako se ne bi stvarali čvorići, te ju podijelite na sekcije. 

  Kako bi što lakše odvojile pramenove, možete ih učvrstiti kopčama za kosu. Uzmite uređaj u ruku i prijeđite njime po svakom dijelu kose jednakom brzinom, ne dopuštajući da predugo stoji samo na jednom području.

  Treba li uređaj za ravnanje kose čistiti?

  Svakako! Nakon što ste završili s ravnanjem kose i stilizacijom, isključite uređaj i pričekajte da se u potpunosti ohladi.

  Jedan od efikasnih načina čišćenja je taj da pamučni jastučić namočite u tekućinu za čišćenje i prebrišete ploče, zatim ih još jednom prebrišite ali ovog puta čistim pamučnim jastučićem ili krpicom. U svakom slučaju kako biste bili sigurni da nećete oštetiti svoj uređaj, uvijek preporučamo pročitati upute proizvođača. 

  Jeste li znali da s uređajem za ravnanje kose možete kosu i uvijati?

  Primarna namjena uređaja za ravnanje kose je upravo to - ravnanje, no unatoč njihovoj namjeni, kosu možete s njima i uvijati tako da uzmete pramen kose, “uhvatite” ga s peglom i ostatak pramena uvjete oko pegle kao da je figaro. Lagano povucite peglu prema dolje i otpustite. Uz malo vježbe imat ćete prekrasnu kosu s blagim valovima kao da ste izašle od frizera. 

  Idealan uređaj za ravnanje kose nalazi vam se na dohvat ruke, a u širokoj ponudi Internetske trgovine edigital.hr nalaze se uređaji renomiranih brendova poput Philipsa, Remington, Rowente, Sencora i drugih. Sve pegle dolaze s garancijom, a uz pomoć opcije filtriranja proizvoda prema funkcijama koje vam trebaju, moći ćete suziti izbor uređaja za ravnanje kose na točno one modele koje tražite.

  PR TEMA