HAIR_UPgrade // novi salon Kosa + formula za regeneraciju unutarnjeg djela lasi

    Dugogodišnji frizer Anite Dujić otvorio je salon Kosa u centru Zagreba: Ivica Palinić i njegova kolegica i suradnica Anita Loparić zajedničkim snagama sinoć su, u društvu klijenata i prijatelja, predstavili svoj novi prostor. Svi znaju da je pantenol must have za kosu - taj je sastojak ključan u formulama nove linije Nivea Care & Hold.

    Ivica Pavlinic Anita Dujic Tihana Harapin Zalepugin Anita Loparic

    Nivea Care & Hold formule baziraju se na pantenolu, provitaminu koji jača unutarnji dio vlasi i hrani kosu. Uz to, formula sadrži eucerit, jedinstveni Nivea sastojak. Eucerit se dobiva iz prirodnog voska koji se nalazi u vuni. Linija nudi pjenu, gel kremu i lak za kosu.

    Ivica Pavlinic Anita Dujic Tihana Harapin Zalepugin Anita Loparic

    Kroz godine iskustva stekli smo odličan uvid u ne samo najnovije svjetske trendove u njezi kose, nego i u najčešće zahtjeve naših sugrađanki. Svi znamo da se moda iz dana u dan mijenja, svatko ima svoj stil i želje i ponekad je veliki izazov uskladiti ih, no vidjeti zadovoljnu klijenticu nam je najveća nagrada. Radujemo se novim mogućnostima i s nestrpljenjem očekujemo svaki radni dan - poručuju Ivica Palinić i Anita Loparić.