HAIR IS IZI // Heather nosi LEPRŠAVE KOVRČE s naglaskom na PRIRODNU TEKSTURU kose

  Ova godina nas je naučila da svatko od nas ima – lijepu kosu. Naime, ona je lijepa kad je prirodna i kad je zdrava, stoga je naglasak na onome što svatko od nas ima, jedinstvenosti i osobnosti. Njegujemo razne teksture kose, nekima treba više, nekima manje, no svatko od nas može kroz kosu istaknuti vlastitu ljepotu i lakoću nošenja.

   Piše: Isabel Prpić, od milja zvana Izi @ Imperia Professional (Sveti duh 10, Zagreb)

  Heather Kemesky M Magazine Milenio Cover Photoshoot02

  Heather je za MM Magazine snimila editorijal u kojemu nosi frizuru totalno prilagođenu njezinoj kovrčavoj teksturi. Kovrčava je kosa obično suha, predlažem suha ulja i pojačanu njegu, a tu su i razni sprejevi koji njeguju kosu – bez obzira je li ona suha ili mokra. Kad su frčke spremne, predlažem da ih prosušite prstima, laganim gužvanjem, sa ne prevrućim fenom.

  Heather Kemesky M Magazine Milenio Cover Photoshoot03

  Takav tip kose zahtijeva korištenje što manje sušenja, jer ono je dodatno isušuje, pa je dobro imati je neko vrijeme zamotanu u ručniku, nakon pranja kose. Obavezan je i regenerator, koji će olakšati češljanje i manje pucanje kose.

  Heather Kemesky // M Magazine Milenio // Photographed by David Roemer (Atelier Management) // Styled by Laura Pritchard // kosa Keith Carpenter // makeup by Laura Stiassni

  Heather Kemesky M Magazine Milenio Cover Photoshoot05Heather Kemesky M Magazine Milenio Cover Photoshoot11