GOLDEN_sun // HANA osvojila stilsku medalju usred pustinje

    Zlato i sunce posebno se podržavaju – beskrajan sjaj koji nas časti i ovih dana sjeo je na teksture koje je isprobala Hana Soukupova za magazin How To Spend It. Fotke smještene na veličanstveni pijesak usred pustinje potpisuje Luis Monteiro. Stilist Rocky izabrao je siluete s naglaskom na struk, radi se o glamuroznim večernjim haljinama za party do jutra. Barem dok sunce ne izađe! 

    Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1

    Iako, i svakodnevica voli dozu zlata, naročito kao detalj na torbici, cipelama ili kao efektni vez na košulji. Traperice su ovih dana također dosta ukrašene – predlažemo sunčev sjaj po dužini nogavice, izgledat će fenomenalno!

    Kosu je za editorijal radio Craig Mardsen, make-up potpisuje Marco Antonio.

     Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1Hana Soukupova How To Spend It Magazine Luis Monteiro 1