Gala, Karla & Marija Virginia / crvena ili bež?

  Koja vam je draža – energična boja ljubavi ili klasična, neutralna bež? Ove su boje često korištene u dizajnerskom radu, crvena je upadljiva, zavodljiva i privlači poglede, dok je boja kože druga krajnost – decentna i samozatajna. Upravo ta dva tona okosnica su nove kolekcije Sever torbi koje možete naći u dućanima Karla. Zvijezde proljetno-ljetne ponude su već prepoznatljive: glamurozna Gala, Karla s resicama i nacifrana Marija Virginia.

  RS KARLA2 web
  Gala

   


  - U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše signature torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi - ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog branda.

   

  RS KARLA1 web
  Marija Virginia


  Torbe su izrađene od visokokvalitetne kože s metalnim detaljima zlatne boje. Torbica Gala prvi put je predstavljena prije točno 10 godina, a ovo je njezino deveto ruho koje se ističe kićenkama i staklenim perlama. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja: uz metalni lanac remen, dobrodošla je i opcija klasičnog kožnog remena. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia s kožnim plisiranim volanima. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja: s klasičnim kožnim i malim pojasom koji se sastoji od kože i zlatnog metalnog lanca.

  Fotografije potpisuje Ino Zeljak, zaštitno lice je Iva Marušić, make-up je radila Ana Rajić, a frizuru Robert Severa. Asistentica fotografa je Sara Dombre.

   

  RS KARLA3 web

  Karla