Friday refresh // EGZOTIČNI MIRISI s domaćim potpisom

  Iza sve popularnijeg internacionalnog brenda parfema Matea Nesek stoji istoimena Hrvatica s emiratskom adresom koja je liniju parfema sa svojim imenom lansirala u Dubaiju. S godinama, kako je rasla popularnost brenda te potražnja za njezinim parfemima, Matea je kontinuirano širila ponudu.
  Matea Nesek parfeme nose emiratska elita i brojna poznata svjetska lica. Autorica je posebno ponosna na The White Collection liniju koja sadrži i dva bestsellera.
   
  MATEA NESEK parfeme rado nose brojna poznata svjetska lica, a sada ih možete pronaći i u Farmaciji u Zagrebačkoj Jurišićevoj, u ZTC-u Rijeka te u Sub cityju u Dubrovniku.
   
  Attitude03 matea mesek
   
  Extraordinary by Matea Nesek ultimativno je zavodljiv unisex miris.
  Ovaj snažan i upečatljiv miris osvaja svojim neobičnim cvjetno-voćnim kombinacijama koje pomiču granice uniformiranosti i istovremeno bude snažan osjećaj individualnosti.
  Extraordinary EDP namijenjen je ljudima snažne i prepoznatljive osobnosti, onima koji su uvijek korak ispred trendova i koji pravila kreiraju sami.
  Osvježavajuće reske note bergamota i mandarine začinjene egzotičnim mirisom ružičastog papra u gornjim notama čine ovaj miris neodoljivo intrigantnim. Prepoznatljivi raskošni cvjetni tonovi jasmina i pačulije u samom srcu parfema osiguravaju misterioznu dozu zavodljivosti. Relaksirajuće note vetivera pomiješane sa opojnim mirisom mošusa i euforičnim mirisom benzoina zatvaraju miris u njegovim donjim tonovima.
  Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.
   
   
  Attitude03 matea mesek
   
  Secret by Matea Nesek, kao što mu i samo ime kaže, egzotičan je i misteriozan mirisni buket raskošnih parfemskih nota namijenjen ženi koja odbija biti uniformirana.
  Ženi koja s lakoćom osvaja - kako svojom zagonetnošću tako i zaigranošću.
  Bazu mirisa čine mistični tamjan i pačulija te klasična cedrovina zaokruženi toplim notama jantara koji ovom mirisu daje prepoznatljivu notu. Srce parfema krije zanimljivu kombinaciju egzotične kineske ruže, nježnog lotusa i frezije te reske crvene jabuke upotpunjene aromama egzotičnih začina.
  Osvježavajući tonovi grejpfruta, bergamota, breskve, ananasa i ruže daju neočekivano raskošnu svježinu gornjim notama ove opojne mirisne kompozicije.
  Nije tajna da je Secret by Matea Nesek iz The White Collection linije mirisa bestseller ovog brenda kako u bogatom Dubaiju tako i kod nas u Hrvatskoj.
  Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.
   
  Attitude03 matea mesek
   
  Forever by Matea Nesek 
  Ovaj floralno-muškatni mirisni buket otvaraju raskošne voćne note maline i ribizla u gornjim tonovima, oplemenjene cvjetnim tonovima ruže i jasmina u srcu parfema, zaokružene notama vanilije, Atlaske cedrovine i bijelog mošusa u donjim notama, dajući ovom mirisu unikatan ženstveni pečat.
  Forever EDP je kao stvoren za strastvenu i gracioznu ženu sa sanjivim i romantičnim pogledom na svijet, ženu svjesnu svoje snage i svoje krhkosti, ženu koja se ne boji ostvariti svoje snove.
  Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.
   
   
  Attitude03 matea mesek
   
  Attitude by Matea Nesek smion je i moćan muški miris 
  Kreiran je za muškarca sa stavom, muškarca koji ne pristaje na kompromise već teži savršenstvu, muškarca koji istinski uživa u životu. Miris otvara intrigantna kombinacija umirujućih nota lavande i osvježavajućih tonova limuna i bergamota obogaćenih drskom mirisnom rapsodijom poznatog nam ružmarina.
  U samom srcu mirisa isprepliću se odvažne mirisne note ljekovite žalfije i ružinog drva te nježni miomirisni dodir cvijeta ruže.
  Donje note Attitude mirisa kriju slatke tonove vanilije, mošusa i osebujnog mirisnog pečata egzotičnog tonka graha začinjene reskom mirisnom notom mahovine.
  Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.
   
   Attitude03 matea mesek
   
  Performance by Matea Nesek moćan je i odvažan miris stvoren za muškarce koji žele biti originalni i ostaviti snažan prvi dojam. Unikatna mješavina toplih drvenih nota jantara, prožeta mirisom suhog drva s primjesom kožnih nota u smionoj bazi ovog mirisa otvaraju put klasičnim drvenim tonovima cedrovine, sandalovine, te kombinaciji neočekivanih medenih nota toplog ouda te mokrog drva u samom srcu parfema.
  Umirujuće note svježe lavande isprepletene primjesom razigranih slatkih tonova u gornjim notama čine Performance intrigantnom mješavinom nota mističnog Bliskog Istoka i romantičnog Mediterana. Stoga ne čudi da je upravo ovaj miris iz The White Collection linije mirisa Matea Nesek muški bestseller kako u dalekom Dubaiju, tako i u Lijepoj našoj. Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.